; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Marin   Nu exista nu se poate 2019   Cristina Nichitus R

EXCLUSIV. Sfaturi de sănătate pentru această perioadă de la Andreea Marin: „Ne oferim accesul la gânduri și vești bune, nu doar la cele ce țin de criză”

25 March 2020

Andreea Marin ne-a oferit în exclusivitate o serie de sfaturi pentru  această perioadă în care toți stăm acasă. De la modul în care ne hrănim, până la cum reușim să ne ținem anxietatea sub control, vedeta ne-a dezvăluit câteva din secretele sale.

Ce mâncăm?

Andreea Marin: Avem grija sa mancam bazându-ne legume și fructe mai mult decât pe pâine, carbohidrați în general sau alte lucruri grele, ne mișcăm mai puțin, avem nevoie de mâncare sanatoasa, de vitamine, de o stare fizica bună, care sa susțină psihicul în aceasta perioada dificila.

Cum reușim să facem mișcare:

Din păcate, eu muncesc din zori pana noaptea coordonând Campania Pretuieste Viata de ajutorare în criza COVID-19 stand mult la birou sau filmând, dar destul de static, fiind acasă. Nu am timp sa respir, darmite sa fac sport, dar mi-am propus, după ce vad finalizat acest al doilea convoi umanitar ce va avea loc simultan în mai multe orase, sa ma apuc de mișcare, sa facem asta în familie. Fetita mea a găsit o aplicație simpatica, ai un instructor pe ecran care face mișcarea odată cu tine, pe muzica, e chiar antrenant!

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Plecam sa ajutam, cu emoții, dar și cu inima plina! Nu uitați, 2 euro prin SMS la 8825 e un mare sprijin! Mulțumesc, oameni buni! ❤

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on


Ce explicăm copilului?

Cu puțin timp în urma, filmam un video ca Ambasador UNICEF despre sfaturile pe care experții organizației mondiale le dau maturilor în acest sens. Cert e ca trebuie sa ii susținem, sa vorbim deschis cu ei despre realitate, nu sa ii mințim, sa ii ascultam si sa ii ajutam pe copii, intr- un limbaj accesibil varstei pe care o au, sa înțeleagă restricțiile și motivația lor, caci facem aceste lucruri ca să ne pastrăm sănătoși și sa-i ajutam și pe cei din jur.

Ce facem dacă muncim de acasă?

Ne adaptam. Atâta vreme cât ne ajuta internetul, încă e bine, se putea și mai rău… Eu, însă, în aceste zile nu mai apuc sa fac nimic altceva decât munca pentru Campania Pretuieste viata, în care pun mult suflet, e mare nevoie de ajutor.

Ce facem să ne ținem anxietatea sub control?

Ne oferim și accesul la gânduri și vesti bune, nu doar la cele ce țin de criza. Ne îndreptăm atenția și dragostea către familie, ne bucuram ca ii avem aproape. Și gandim constructiv: eu ce pot face sa pun umarul? Fiecare poate, în felul sau, face fapte bune.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare