Homepage  / Uncategorized / Seriale româneşti

EXCLUSIV! Ruxandra Ion pregătește nu unul, ci două seriale pentru Antena 1! Ce va face pe lângă „Iubire cu parfum de lavandă”

EXCLUSIV! Ruxandra Ion pregătește nu unul, ci două seriale pentru Antena 1! Ce va face pe lângă „Iubire cu parfum de lavandă”

de Vasilica Rogozanu,

Cunoscuta producătoare Ruxandra Ion a confirmat pentru TVmania că are un lucru, în acest moment, două seriale pentru Antena 1. Odată terminate filmările la „Lia – Soția soțului meu” și „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, Ruxandra Ion și echipa sa s-au concentrat pe cele două noi proiecte.

Ruxandra Ion plănuiește trei sezoane din „Iubire cu parfum de lavandă”

Primul dintre ele, Iubire cu parfum de lavandă”, cu Adrian Nartea și Michaela Prosan, va fi lansat primul, urmând să fie difuzat de Antena 1 din 31 octombrie, în serile de joi și vineri. Producătoarea Ruxandra Ion și-a făcut planuri pentru poveste pentru trei sezoane.

Michaela Prosan și Adi Nartea sunt protagoniștii viitorului serial de la Antena 1

Ideea pentru noul serial le-a venit Ruxandrei Ion și scenaristului Radu Grigore în ianuarie, iar în luna mai filmările începeau deja.

Am dorit să fie ceva ce nu s-a mai făcut în România. Sigur, «Las Fierbinți» vorbește despre satul românesc sau face satul românesc, dar e un sat românesc pe care noi nu-l asumăm. Și am vrut să fie un sat românesc altfel. Cu rele și cu bune. E din experiența noastră. Noi avem rude, unii chiar am copilărit la sat”, a declarat Ruxandra Ion. „Eu, până la 18 ani. Satul românesc nu e doar ce vedem la alte canale. Cred că ei („Las Fierbinți”) îl «idilizează» negativ”, completează scenaristul Radu Grigore.

Ruxandra Ion (în negru, centru) și Radu Grigore (centru st.) au avut ideea serialului cu lavandă

„Iubire cu parfum de lavandă”, un secret bine păzit

Filmările au loc în Giurgiu, la vreo 40 de kilometri de București, în niște decoruri superbe, având în centru o casă la marginea unui lan de lavandă. „Noi știam locul ăsta, l-am întâlnit în prospecții noastre. Chiar ne-am dorit o imagină de sat idilic în care o poveste de dragoste capătă alte valențe. Și ne-am amintit că la «Camera 609» am filmat aici o bucățică mică”, ne-a explicat Ruxandra Ion.

Adi Nartea, protagonistul poveștii

Chiar dacă filmările au început în mai, la doar două săptămâni după revenirea protagonistului Adi Nartea în țară, de la filmările „Asia Express”, echipa a reușit să țină secret proiectul până la momentul anunțului oficial, din iulie. „Eu am crezut că o să se afle în două săptămâni. Cred că echipa a înțeles cât e de mare miza. Toți sunt îndrăgostiți de proiect”, a mai spus Ruxandra Ion.

Noua poveste de dragoste va fi pe post, pe Antena 1, începând de joi, 31 octombrie.

Ruxandra Ion a confirmat un al doilea proiect în lucru

Producătorul Ruxandra Ion

În paralel cu munca la noul „Iubire cu parfum de lavandă”, echipa Ruxandrei Ion lucrează la un al doilea serial, am aflat noi, fapt care ne-a fost confirmat de producător. Aceasta nu a dorit încă să dea foarte multe detalii despre proiect. „Noul serial este diferit de Iubire cu parfum de lavandă. Și este tot original. Vă vom invita aproape sigur înainte de Crăciun la lansarea cu presa”. Lansarea viitorului proiect este prevăzută pentru anul viitor.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton