; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ruby si Adrian

EXCLUSIV. Ruby și Robert: „Asia Express e cea mai frumoasă experiență din lume”

16 April 2019

Finaliști în cursa pentru marele premiu „Asia Express', Ruby și Robert ar repeta această frumoasă experiență. Cei doi se luptă în această seară de la ora 20.00 pentru marele premiu cu CRBL și Oase. În cadrul unui interviu exclusiv, Ruby și Robert ne oferă detalii din culisele aceastei aventuri și ne mărturisesc că după toate certurile, „Asia Express' i-a legat și mai mult. 

RUBY

1.Ce atuuri credeți că v-au adus pe primele 4 locuri?

Am fost foarte norocoși dar am și tras foarte tare! Am luat foarte în serios fiecare probă, poate prea în serios uneori, dar uite ca ne-a prins bine până la urmă.

2.Care a fost cel mai dificil moment pentru voi în această cursă? Dar cel mai frumos?

Cea mai dificilă cursă a fost cea de la Sygyria- Stânca Leului, din Sri Lanka. S-a întâmplat ca misiunea asta să fie și în prima zi. Am avut de urcat sute de trepte și cu toate că eram pregătită psihic și știam că va fi foarte greu, fizicul a cedat în prima jumătate de zi.

Frumoase sunt toate momentele, chiar si cele mai dificile. Alea sunt de fapt cele mai frumoase.

3.Care este cea mai importantă lecție învățată în „Asia Express'?

Am realizat că nu ai nevoie de multe lucruri în viață ca să fii fericit, tot ce-ți trebuie e un plic roșu cu o misiune clară pe care trebuie să o termini în timp util. :)) Asta am învățat eu, ca Asia Express e cea mai frumoasă experiență din lume!

4.Ați mai spune „DA' unei asemenea provocări?

Da!!! Vreau plicul!!!

 

ROBERT 

1.Ce atuuri credeți că v-au adus pe primele 4 locuri?

Fiecare echipă din concurs a avut șanse mari să ajungă până unde am ajuns noi! Cred că pe la jumătatea concursului am înțeles jocul mai bine și am  început să ne bucurăm mai mult de ce ni se întămplă! Bucuria asta cred că a ajutat! Ne-am dorit din suflet să ajungem cât mai departe, să trăim aventura Asia Express cât mai mult! Și cred că am avut și noroc și uite că s-a întâmplat!

2.Care a fost cel mai dificil moment pentru voi în această cursă? Dar cel mai frumos?

Au fost prea multe momente dificile ca să-mi dau seama! Fiecare moment este intens, fie că ești fericit sau supărat! Simți că ești în viată, că traiești cu adevărat! A fost și va rămâne cea mai frumoasă experiență din viața noastră!

3.Care este cea mai importantă lecție învățată în „Asia Express'?

In Asia Express înveți multe lucruri! Ajungi să cunoști o altă lume decât ai cunoscut până acum- o lume care poate mi se părea imposibilă, dar care te învață că oamenii pot trăi mai simplu, pot zâmbi fără să aibă prea multe lucruri! Înveți să apreciezi persoana de lângă tine! Înveți să apreciezi orice există în jurul tău și nu numai! Am învățat că deși ne certăm și ne purtam de multe ori copilărește, doar noi ne limităm, pentru că eu și Claudia putem face orice împreună! Aș avea nevoie de o zi întreagă ca să scriu câte poți să înveți din experiența Asia Express!

4.Ați mai spune „DA' unei asemenea provocări?

Când plecăm?! 🙂 

 

 

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV. Cocuța și Bogdan Boantă: „Ne-ar plăcea foarte mult să fim concurenți și în sezonul următor'

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare