; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ramona Paun

EXCLUSIV. Ramona Păun: „Cea mai emoționantă amintire din copilărie este legată de Crăciun”

01 June 2020

Ziua copilului este sarbatorită de toată lumea indiferent de vârstă și reprezintă un moment în care rememorăm cu drag cele mai frumoase amintiri și eventual ne mai permitem să mai copilărim măcar preț de câteva ore.

Ramona Păun, prezentatoarea Știrilor din sport de la Pro TV își amintește cu drag de acea perioadă în care totul părea posibil, iar viața era simplă și frumoasă:

„Cea mai emoționantă amintire din copilărie este legată de Crăciun. Părinții erau plecați și rămăsesem cu bunica. Pentru că bunica nu și-a permis să-mi cumpere un brăduț, am fost tare tristă în seara de Ajun. N-a suportat să mă vadă atât de dezamagită, așa că a căutat o soluție peste noapte, după ce am adormit. S-a dus în pădurea din apropierea casei și a luat un pin. L-a împodobit, iar dimineața, când am deschis ochii, am crezut că visez! A fost cel mai frumos cadou de Crăciun, iar eu cel mai fericit copil din univers în acele clipe! Și singurul moment în care bunica a fost nevoită să încalce legea din prea multă dragoste pentru mine. În amintirea ei, mi-am propus ca, după următorul Crăciun, să plantez brăduțul din ghiveci în pădurea din apropierea casei', ne-a povestit prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV.

 

Ramona se pregătește să își întemeieze o familie, aceasta fiind cerută în căsătorie de iubitul ei în 2019. Deși cei doi sunt împreună de opt ani, vedeta a păstrat discreția în privința poveștii sale de iubire. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare