; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Raluca Badulescu (2)

EXCLUSIV. Raluca Bădulescu, amintiri din copilărie: „Au fost cele mai frumoase momente”

01 June 2020

Indiferent de vârstă, toţi rămânem copii, iar vedetele noastre nu fac excepţie. Raluca Bădulescu, jurata emisiunii „Bravo, ai stil!', de la Kanal D, îşi amintește cu drag de perioada copilăriei și este recunoscătoare părinților ei pentru frumoasele sale amintiri.

Mai mult, vedeta a mărturisit că la 14 ani părinții i-au cumpărat prima perucă într-o vacanță de vis, în Grecia, pe care nu a uitat-o nici la 30 de ani de când a avut loc:

„Vacanțele cu părinții mei, cu sora mea au fost cele mai frumoase momente din copilărie. Mergeam vara la mare și iarna la munte, în fiecare an. Dar cea mai frumoasă amintire este prima vacanța în străinătate. Eu aveam 14 ani și sora mea 11 ani. Era imediat după Revoluție și îmi amintesc că am plecat cu mașina, o Dacie la acel moment, în Grecia. Nu voi uita niciodată locurile văzute atunci și sentimentul pe care l-am avut, deși după aceea am mai fost de nenumărate ori. Meteora, Atena nu mi s-au mai părut niciodată atât de frumoase. Nu mai văzusem niciodată asemenea magazine, plaje, totul mi se părea fantastic. Atunci mi-am cumpărat prima mea perucă și în fiecare zi părinții mei mi-au cumpărat ceva nou, o fustiță, o bluză, nu scăpau de mine. Și îmi amintesc că tot atunci am descoperit sucurile acidulate fără cofeină 🙂', a declarat Raluca Bădulescu în exclusivitate pentru TVMania.  

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare