; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

138367585_506225173675484_3191541484323339745_n

EXCLUSIV. Protagoniștii serialului „Adela” vorbesc despre personajele lor

14 January 2021

Serialul „Adela', noua producție a Ruxandrei Ion pentru Antena 1 are premiera astăzi, 14 ianuarie, de la ora 20.30. 

Protagoniștii poveștii sunt noi tineri pe care urmează să îi descoperim în această seară, în adaptarea serialului turcesc: „Bahar: viață furată', difuzat în trecut la Kanal D. 

Mara Oprea și Alecsandru Dunaev se află la debutul celui mai mare proiect televizat din cariera lor. Deși Alecsandru are deja experiență, acesta jucând anterior în piese de teatru, dar și proiecte publicitare, Mara Oprea a reușit să ia castingul pentru producția Ruxandrei Ion chiar de pe băncile facultății. Astfel, pentru Mara serialul „Adela' este debutul său în actorie. 

Despre personajele lor ne-au povestit puțin chiar ei. Mara Oprea o va interpreta pe Adela, 

„Adela' este o fată cu multe calități. Bunătatea și grija pe care le-o poartă celorlalți sunt două trăsături care o definesc. În ciuda mediului social din care provine, ea pare să fie din o cu totul altă lume. Chiar dacă cei din jur fac tot posibilul să îi îngreuneze viața, ea își păstrează căldura, bunătatea, respectul și iubirea față de ei. Este o fată puternică, deși suferă mult. Faptul că este atât de bună și rar are momente în care ripostează, este uneori foarte frustrant. Am avut clipe în care îmi doream să se enerveze și ea, să țipe, să fie mai îndrăzneață, ceea ce se și întâmplă până la urmă. Învăț multe de la acest personaj: să văd partea bună în multe situații, să acord mai multe șanse oamenilor și să iert mai des. Adela plânge mult și probabil aceasta a fost una dintre cele mai mari provocări cu care m-am confruntat și pot să spun că, după secvențele de plâns filmate, m-am ales cu o „super-putere': cea de a plânge aproximativ la comandă', a povestit Mara Oprea pentru TVmania. 

 

În timp ce Alecsandru Dunev va juca personajul lui Mihai: 

„Oh, domnul avocat Mihai! Mi-a făcut foarte mare plăcere să-l cunosc pe Mihai. Mihai e un tip extrem de ambițios, ține cu dinții de scopurile sale și n-ar renunța nici în ruptul capului să le ducă la îndeplinire. Mă-nțeleg foarte bine cu Mihai, îi înțeleg fricile, îi găsesc justificări în tot ceea ce face, rezonăm foarte bine. Provocarea mare pentru mine, însă, e când trebuie să-mi asum unele situații pe care n-aș vrea să le trăiască Dunaev vreodată. Dar e o experiență din care am enorm de învățat', a declarat actorul. 

 

Tot Alecsandru ne-a povestit și cum a fost pentru el prima zi pe platourile de filmare a producției:

„Cu enorm de multe emoții. E primul meu proiect de anvergură în televiziune, habar n-aveam ce va fi, cum va fi, cum vor fi oamenii și nu mi-a rămas decât să încerc marea cu degetul. Apa a fost tocmai bună, cei din jur mi-au oferit sprijin, mi-au zis „du-te, că nu te îneci' și ușor, ușor am început să înot și iată că se fac deja 5 luni de când înot cu o bucurie din ce în ce mai mare', a încheiat el. 

 

Povestea serialului „Adela'

Adaptare a serialului turcesc „O hayat Benim’difuzat acum trei ani de Kanal D sub numele „Bahar: Viață furată’, „Adela’ spune povestea a două surori, Adela și Andreea, care află că una din ele este în realitate fata unui om bogat. Mama celor două o trimite pe fiica ei adevărată, Andreea, în lumea bogaților. Astfel, Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov. 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare