; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Özge Özpirinçci   Photo 5

EXCLUSIV. Özge Özpirinçci: „Mai înainte de toate a trebuit să cred în mine”

18 January 2019

Talentata actriţă Özge Özpirinçci ne-a povestit, în cadrul unui interviu în exclusivitate, ce înseamnă pentru ea rolul pe care îl joacă în serialul „Femeie în înfruntarea destinului' (serial difuzat de Happy Channel lunea şi marţea de la 20.00) şi ne-a mărturisit dacă are de gând să se căsătorească anul acesta.

Happy Channel a adus, din 7 ianuarie, sezonul 2 al serialului „Femeie în înfruntarea destinului' („Kadın'), producţie difuzată în prezent în Turcia de postul Fox TV şi desemnată „Cea mai bună dramă internațională' în cadrul Tokyo Drama Awards 2018. Noile episoade continuă povestea lui Bahar (Özge Özpirinçci), telespectatorii aflând ce întorsătură ia viața acestei femei puternice şi a copiilor ei după reîntâlnirea cu bărbatul iubit de protagonistă, Sarp (Caner Cindoruk), crezut mort timp de mai mulţi ani. Özge (pe care o mai puteţi vedea şi la Pro 2 într-o producţie mai veche, „Dragoste cu împrumut'/ „Aşk Yeniden') ne-a spus cum a influenţat-o personajul pe care îl joacă şi cât de mult lucrează la acest serial.   

TV Satelit: Ce a însemnat pentru tine proiectul „Femeie în înfruntarea destinului'?

Özge Özpirinçci: Acest proiect a reprezentat o piatră de hotar pentru cariera mea. Peste tot unde mă duc toată lumea mă întreabă despre acest serial, despre personajul meu, despre poveste. Mă simt măgulită să ştiu că sunt admirată pentru faptul că interpretez o femeie simplă, modestă, dar cu un caracter atât de puternic.

Ce ai învăţat de la Bahar?

Am învățat să iubesc și să preţuiesc mai mult fiecare moment frumos pe care mi-l oferă viaţa, dar şi că fiecare problemă prin care trecem este de fapt un pas înainte şi că nu trebuie să ne lăsăm învinse orice ar fi! Nu avem nevoie de un serial ca să ne reamintească aceste lucruri, sunt atâtea Bahar în jurul nostru.

Nu ţi-a fost greu să joci rolul unei mame având în vedere că nu eşti în viaţa reală?

Sinceră să fiu, nu. Ca să par veridică în faţa publicului, mai înainte de toate a trebuit să cred în mine. Bineînţeles că am avut multe întrebări la început, însă ştiam că, în momentul în care regizorul va spune „acţiune!', voi reuşi să dau tot ce este mai bun din mine şi să mă transpun total. Şi asta încerc să fac cu fiecare personaj al meu.

Happy Channel difuzează sezonul doi al serialului. Cum va evalua personjul tău în noile episoade?

Nu aş vrea să vă dau prea multe detalii pentru că nu aş vrea să stric elementul-surpriză. Dar pot să spun că scenarista Hande Altayli a reuşit să ofere în noile episoade şi aspecte mai puţin drăguţe ale personajelor, arătând mai multe laturi ale lor. Îmi place că toate personajele sunt veridice. Emoţiile, reacţiile, nervii lor, schimbările bruşte de comportament le fac să fie aşa.

În prezent eşti implicată în alte proiecte?

Este imposibil ca un actor într-un rol principal într-un serial să meargă pe platouri 5 zile pe săptămână și 12 ore pe zi și să mai facă şi altceva în același timp. Îmi place mereu să dau 200% în meseria mea, iar pentru asta am nevoie de concentrare.

Ce rol ţi-ar plăcea să interpretezi şi nu ai avut ocazia până acum?

M-am săturat de bărbaţii care salvează lumea! Cred că a venit timpul ca şi femeile să aibă rolul ăsta . Lăsând gluma laoparte, mi-ar plăcea să joc într-un film de acțiune.

Când ţi-ai descoperit pasiunea pentru actorie?

Când aveam 7-8 ani fratele meu mă punea mereu să joc diferite roluri în casă după scenarii scrise de el. Era o atmosferă foarte amuzantă.

Ştim că practici yoga în timpul liber. Ce alte hobby-uri mai ai?

Natura şi animalele sunt hobby-urile mele! Aş putea să petrec ore întregi admirându-le. În plus, îmi place să-mi petrec timpul în bucătărie alături de iubitul meu. Ne place să gătim împreună.  

Cum merge relaţia de iubire cu Burak Yamanturk? Publicaţiile turceşti au scris că aveţi gânduri de căsătorie.

Presa adoră să căsătorească sau să divorţeze cuplurile. Nu avem planuri de căsătorie în acest moment şi nu cred că vom avea până nu ne hotărâm să facem un copil. Relaţia noastră este foarte frumoasă şi merge foarte bine. Burak este un bărbat minunat, special, şi mă simt norocoasă că l-am întâlnit, că mă iubeşte şi că îmi este alături.  

 

Özge (32 de ani) şi iubitul ei, actorul Burak Yamanturk (35 de ani), cu care este împreună din 2015, au început noul an cu o vacanţă în Cape Town, Africa de Sud, Özge fiind o împătimită a vacanţelor la mare şi la soare.

Credit foto: BeStyle Magazine Turkey

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare