; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana carmaciu

EXCLUSIV. Oana Cârmaciu, detalii despre nașterea fiului său: „A fost ușor complicată”

07 July 2020

Oana Cârmaciu (26 de ani), protagonista primului sezon a serialului „Sacrificiul', difuzat de Antena 1 și produs de Ruxandra Ion a devenit în urmă cu 2 luni pentru prima oară mamă. 

Actrița a născut în plină pandemie, acest lucru complicând puțin bunul mers: 

„Nașterea a fost ușor complicată. A trebuit să fac testul de coronavirus în regim de urgență, cu 24 de ore înainte de a-l aduce pe lume pe băiețelul meu, întrucât nu am putut face ultimul set de analize necesare la timp, pentru că nu aveam voie să intru în spital', ne-a povestit Oana. Pentru că eram încă în stare de urgență, Oana nu a putut fi însoțită la maternitate: „Nu a avut voie nimeni să vină cu mine. Am avut lacrimi în ochi până când m-am instalat, mai ales că și oboseala își spunea cuvântul. Din cauza emoțiilor nu am dormit cu o noapte înainte. Pe 1 mai, la ora 8 dimineața deja născusem. N-am avut voie să primesc vizite, însă prin intermediul tehnologiei toată familia l-a văzut pe bebe. A fost mai greu pentru psihicul meu. Mi-e frică de spitale. Am mai fost internată o singură dată 24h și atât, nu aveam doar emoții mi a fost frică. Dată fiind situația a fost ok. Greu, dureros dar per total foarte bine. Evident m am liniștit când mi au spus după toate analizele că e perfect sănătos copilul'. 

Alegerea numelui a fost și ea specială:

 „Când l-am adus acasă încă nu avea nume, abia după 24 de ore, timp în care ne-am uitat la el ne-am decis. Îl cheamă Filip. Viața mi s-a schimbat iremediabil. Nu știam că sunt capabilă de atâta dragoste'. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare