; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Monica Barladeanu

EXCLUSIV. Monica Bârlădeanu: „Fiecare compromis se plătește”

24 February 2020

Monica Bârlădeanu ne-a spus cum s-a simțit la filmările noului sezon al serialului „Vlad', începute toamna trecută la Istanbul și aflate în plină desfășurare la noi. Mult așteptatul sezon 3 are premiera la Pro TV pe 24 februarie. 

 

TVMANIA: Cum a fost la filmările noului sezon? 

Monica: Suntem în mijlocul filmărilor pentru noul sezon din „Vlad', practic el va intra pe TV în timp ce noi încă filmăm. Este sezonul cu cea mai multă acțiune și schimbare de paradigmă de până acum. Cred că fac o echipă bună cu Adrian Titieni, un actor absolut exceptional, lângă care ar fi bine să ai un carnețel, să-ți notezi câte ceva, iar cu avalanșa de autoironie a lui Andrei Aradits de pe set n-ai cum să nu te amuzi.

 

Cum au fost zilele în care ai filmat la Istanbul?

Acolo au fost zile de aventură, cu trezirea la 4:30 dimineața, cu toții, cu filmat prin mulțimi pe care trebuie să le „păcălești' să nu se uite la tine sau la cameră, cu echipe mixte de actori turci și români (și cu ocazia asta înveți și limbajul semnelor), iar alergatul cu arme, fie ele și false, de cinema, în jurul unei moschei din Istanbul, nu este o idee foarte bună, hahaha… (râde)

 

Ai avut timp să vizitezi și orașul?

Am avut cam două zile libere și am avut timp să colind împreună cu Vichi Răileanu prin bazarul turcesc, care este o experiență în sine. În rest, mare parte din Istanbul, reperele culturale mai precis, le vizitasem deja în trecut.

Cum ți se par deciziile luate de personăjul tau la finalul sezonului 2?

Chestionabile, desigur. Nu cred că ține de o decizie anume însă, ci mai degrabă de îndeplinirea unei misiuni pentru care ea fusese angajată. Iar din punctul acesta de vedere, ea este fidelă misiunii.

Cum evoluează personajul tău în acest sezon? 

Tot acest sezon este plin de cotituri și de tensiune între personaje. Mulți se vor trezi în situația de a-și reface calculele sau de a intra în jocuri din care nu mai pot ieși atunci când se strânge șurubul. Fiecare compromis se plătește.

Care a fost cea mai intensă scenă filmată până acum?

Pentru mine ca actriță, momentul în care Carla încasează o reacție negativă din partea lui Ștefan la presupusa ei sarcină, m-a costat destul de mult emoțional.

De ce să nu ratăm noul sezon? 

Dacă până acum era palpitantă lupta împotriva unui dușman nevăzut, bătălia în câmp deschis este absolut de neratat în noul sezon.

Cum arată programul tău în prezent? 

M-am întors acum două zile de la New York, pentru că exact în acest moment suntem cu toții într-o pauză de filmare, dar în general mă ocup de toate celelalte angajamente adiacente, citesc sau fug câteva zile în afara Bucureștiului.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare