; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela Vaida

EXCLUSIV. Mirela Vaida s-a mutat în casă nouă. Cum s-au adaptat cei mici și unde va petrece Revelionul

28 December 2019

La final de an am stat de vorbă cu prezentatoarea emisiunii „Acces direct', Mirela Vaida, care a avut parte de un an intens, dar plin de întâmplări minunate. A dat naștere celui de-al treilea copil al familiei sale, a revenit pe scenă și pe micile ecrane, iar de curând s-a mutat în casa mult visată. Despre toate acestea, dar și despre dorințele anului viitor vă invităm să citiți un interviu oferit în exclusivitate revistei TVMania. 

 

 

V-ati mutat la casa noua. Cum au primit copiii schimbarea? 

Copiii se adaptezã foarte uşor şi mi-a plãcut asta. Sigur cã suntem un pic, cu toţii, luaţi parcã prea repede de toatã schimbarea asta. De exemplu, acum copiii au camerele lor, fiecare , nu mai dorm împreunã. E şi bine, e şi rãu. Vladimir, care are abia 3 anişori, nu s-a prea acomodat sã doarmã singur. Vine foarte des în patul nostru noaptea, deşi noi îl ducem mereu inapoi în camera lui, special amenajaţã cu Fulger McQueen, cu pat în formã de maşinuţã, aşa cum şi Carlei i-am fãcut camera cu prinţese. Chiar şi aşa cred cã le era mai bine când dormeau împreunã, cãci încã sunt mici şi au nevoie unul de celãlalt. Fac cu rândul, care cum sã vinã în patul nostru şi asta nu e prea plãcut când vrei sã ai şi tu o orã de somn. Dar, una peste alta, copiii au primit frumos schimbarea, pentru cã e o casã mare, cu etaj, au multe jucãrii, au o camerã doar cu jucãriile lor, au multe cotloane. Deocamdatã chiar îi vãd fericiti. 

 

Copiii tai ce au trecut pe lista lui Mos Craciun anul acesta? 

Copiii mei, indiferent în ce perioadã a anului îi întrebi, îşi doresc aceleaşi lucruri: Vladimir vrea masinute, Carla vrea pãpusi şi eventual o rochiţã galbenã, cu trenã, cu tulle sau mai ştiu eu ce. Amândoi îşi doresct foarte tare sã meargã la Disneyland, pentru cã şi noi le-am tot vorbit despre asta. Nu ştiu dacã vom ajunge anul ãsta, însã poate totuşi reuşim sã ieşim puţin din ţarã şi mãcar sã admirãm un târg de Crãciun de afarã, deşi şi târgul nostru Crãciun este superb, iar eu chiar prezint câteva ediţii ale lui. 

Care sunt cele mai importante lectii invatate in acest an de la copiii tai?

Rãbdarea. Copiii mei m-au învãţat sã am rãbdare, pe care de multe ori nu o aveam  în viaţa mea de zi cu zi. Nu prea am rãbdare, nu prea ştiu sã aştept, sã înţeleg zicala conform cãreia toate lucrurile se întâmplã la vremea lor. Eu vreau totul aici şi acum. Copiii însã te învaţã sã ai rãbdare pentru cã ei au nevoi diferite, au vârste dif, ei sunt dif şi aatunci trebuie sã te pliezi pe fiecare nevoie în parte, trebuie sã ai rãbadre cu toanele fiecãruia , sa ai rãbdare cu preocupãrile , cu dorinţele , cu programul lor. De asta spun cã ei m-au învãţat sã am rãbdare şi cred cã mai am foarte multe lcururi de învãţat de la ei. 

Ne-ai putea spune, te rugam, ce traditii pastrezi in aceasta perioada a anului?

Şi în acest an am fãcut bradul în preajma lui Moş Nicolae. Am fãcut de fapt doi brãduţi, unul pentru copii şi unul pentru toatã casa. Pãstrãm traditia cu colindatul, tradiţia cu mersul la bisericã şi cu Sfânta Împãrtãşanie în ziua de Crãciun. Pãstrãm tradiţia cu masa împreunã în prima zi de Crãciun pentru cã acum chiar suntem mulţi şi îmi doresc sã îi educ în sensul ca mãcar o datã pe sãptãmânã sã fim cu toţii la masã. Sã ne facem timp sã fim împreunã. În rest, ne jucãm, ieşim, în parc, facem cumpãrãturi…deja obişnuinţe. 

 

Mirela Vaida: „2019 a fost un an cu suişuri şi coborâşuri'

 

Cum a fost 2019 pentru tine? 

Ooo, 2019, acum, trãgând linie, a fost un an extrem de bun. A fost un an cu suişuri şi coborâşuri. Jumãtate din 2019 am stat acasã şi trebuie sã recunosc cã mi-a fost foarte greu; aşteptând sã vinã copilul şi apoi pânã ne-am obişnuit cu noul program şi cu al treilea copil în casã a fost un pic mai greu. Dar vreau sã vã spun cã din varã şi pânã acum viaţa a luat o întorsãturã extraordinarã, pentru cã iatã au revenit emisiunile zilnice, viaţa cu trei copii e una extrem de provocatoare, nu mai ai timp pentru tine, totul este pentru ei. Nu mai ai timp pnetru cuplu, pentru vacante, nu mai ai timp liber, dar iatã cã 2019 a venit şi cu refacerea bandului meu, pentru cã eu îmi doresc foarte tare sã cânt, îmi place sã merg la evenimente. A fos un an plin şi cred cã atunci când eu credeam sã nu mi se mai poate întâmpla nimic bun, în primele luni ale anului, când stãteam acasã şi mã plictiseam, Dumnezeu mi-a arãtat încã o data cã fiecare lucru vine atunci când trebuie sã vinã, cã toate se întâmplã cu un scop, cã trebuie sã te bucuri de odihnã şi de timp atunci cand le ai, pentru ca s-ar putea sã vinã o perioadã lungã de timp când n-o sã mai ai timp pentru tine. 

Şi asta cred cã a fost, de fapt, şi cea mai mare lecţie a acestui an, ca sã anticipez urmãtoarea întrebare, cã toate lucrurile vin la timpul lor, nu grãbi lucrurile, lasã-le sã vinã, ştie Dumnezeu ce e mai bine pentru tine. Chiar dacã tu nu înţelegi atunci şi vrei totul deodatã – pentru cã da, asta e cea mai mare problem a mea, cã vreau totul deodatã. 

Ce iti doresti de la 2020?

Îmi doresc sã rãmânem la fel de uniţi, de sãnãtoşi, de zâmbitori, sã ne bucurãm de casã şi de curtea cea mare pe care o avem în prezent, sã o umplem cu prieteni, cu copii care sã se joace. Sã mergem în vacanţe, cã tot n-am reuşit anul ãsta şi sã am la fel de multe proiecte care îmi aduc fericire şi multe satisfacţii, aşa cum este emisiunea zilnicã, cea care îmi aduce adrenalina fãrã de care eu nu pot trãi, cum este bandul, care îmi aduce bucuria scenei, cum este Teatrul de Revistã, unde sunt angajatã ca solist vocal de aproape 15 ani…Anul acesta va veni ca un început pentru noi toţi, pentru cã odatã cu mutarea va veni şi schimbarea grãdinitei aici, la Snagov. Una peste alta însã, pot sã spun cã sunt un om implinit. 

Ai in plan noi proiecte?

Noi, nu. Sunt aceleaşi, pe care le ducem mai departe, cum este bandul, mã ocup si de blog, atunci când am timp, mirelavaida.ro, şi mi-ar plãcea sã am timp sa cãlãtoresc mai mult.

Care sunt destinatiile tale de vacanta preferate?

Imi place iarna muntele şi vara marea. Nu am absolut nimic special în minte, dar mie îmi place ca iarna sã fie iarnã, mai ales cã ai noştri copii nu prea mai ştiu ce e aia iarnã – şi de aceea mi-ar plãcea sã îi duc la ski, în Austria sau Germania, doar cã nu ştiu dacã se va mai întâmpla anul ãsta. 

Mirela Vaida: „Voi petrece cântând alãturi de bandul meu'

Unde vei petrece noaptea dintre ani? 

Pe scenã! Voi petrece cântând alãturi de bandul meu. 

In final spune-ne, te rugam, 3 lucruri pe care nu le stie inca publicul despre tine. 

Sã ştiţi cã publicul ştie cam tot despre mine. Eu sunt genul de om care e foarte deschis şi îşi asumã toate riscurile din treaba asta. În general, nu vând o imagine publicã pentru a pãstra alte aparenţe sau pentru a pãstra alte detalii pentru mine. Lumea mã ştie aşa cum sunt. Sunt om şi am ca orice om slãbiciuni, frustrãri, mici nemulţumiri, dar şi calitãţi, iar publicul care a vrut sã mã cunoascã mã ştie exact aşa cum sunt.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare