Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

EXCLUSIV. Magda Pălimariu: „Sunt pasionată de pictură și de confecționarea bijuteriilor”

EXCLUSIV. Magda Pălimariu: „Sunt pasionată de pictură și de confecționarea bijuteriilor”

de Redactia Tvmania

Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii meteo de la Pro TV a dezvăluit în exclusivitate pentru TVmania care sunt activitățile sale preferate din timpul liber cărora a reușit să le dedice mai mult timp în ultima perioadă.

Sunt pasionată de pictură și de confecționarea bijuteriilor. Atunci când am timp, învăț cum se fac bijuteriile și încerc să creez diferite modele. Mă documentez în legătură cu semnificațiile pietrelor folosite și cu felul în care le pot combina, să iasă un model reușit”, a declarat Magda Pălimariu în exclusitivtate pentru TVmania.

Aceasta ne-a povestit totodată cum au fost ultimele luni pentru ea și cum a petrecut perioada izolării?

„Ca pentru toată lumea. Am respectat toate măsurile impuse de autorități și am încercat să mă protejez de o eventuală contaminare, așa cum am putut eu mai bine”, a mai povestit aceasta.

Perioada izolării a implicat muncă și rigurozitate:

„Lucrând la știri, noi am continuat să mergem la muncă. Bineînțeles, după un program strict și foarte riguros organizat. Când nu mergeam la job, îmi începeam diminețile relaxat, citind din cărțile preferate sau ascultând muzică. Am făcut sport acasă și m-am bucurat de mirosul de cafea din diminețile târzii. Pot să zic că am avut timp pentru mine, să mă răsfăț cu mici momente pe care înainte le dădeam la o parte din cauza… timpului”, a încheiat Magda.

 

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton