; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Loredana

EXCLUSIV. Loredana despre emisiunea „Cântă acum cu mine”: „Nu am fost juratul de până acum”

22 February 2019

Loredana revine pe micile ecrane tot la Pro TV, asta după ce a părăsit scaunul de jurat de la „Vocea României', anul trecut, fix înainte de sezonul 8. Artista e entuziasmată de noul ei proiect, Cântă acum cu mine', un show de divertisment care va avea premiera pe 3 martie şi în care va fi căpitanul a 100 de juraţi. Cum a fost experienţa lui Lori de la Varşovia, oraşul în care au avut loc filmările, aflaţi mai jos.

 

TVmania: Cum sunt cei 100? Nu ți-e greu să fii căpitanul lor?

Loredana: Nu, nu mi-e greu deloc. Sunt onorată și bucuroasă că sunt căpitanul acestor 100 de specialiști, muzicieni, artiști și cumva este un rol pe care nu l-am mai avut niciodată. Mă simt ca un căpitan de vas de croazieră.

Cum au fost filmările care au avut loc la Varșovia? Am înțeles că a fost o adevărată desfășurare de forțe.

Într-adevăr a fost intens și foarte frumos, cred că cea mai frumoasă experiență de televiziune din viața mea, de până acum, și mă pot lăuda cu o experiență destul de vastă.

Cum te-ai înțeles cu Cabral, prezentatorul acestui show?

Cu Cabral mă știu de foarte mult timp. Primul nostru proiect împreună a fost Inimă de țigan' (n.r. – În 2007), telenovela care a avut așa mare succes și faptul că m-am reîntâlnit cu el m-a bucurat foarte tare. Am avut o relație extraordinară încă de atunci și cumva parcă mi-am regăsit un vechi prieten, un coleg de care îmi era tare dor.

Ce sfaturi le-ai dat concurenților din cadrul acestui show?

Am încercat să le spun tuturor, chiar și celor care au plecat acasă și nu au reușit să facă punctaje foarte mari, să nu își piardă încrederea în ei, să privescă această experiență ca pe un moment, pentru că totul se schimbă în viață. Noi jurizăm prestația de moment, nu ținem cont de ce a fost sau ce va fi, de aceea schimbările sunt foarte spectaculoase în timpul acestui show. Este doar un moment, asta le zic tuturor, tocmai de asta se numește Cântă acum cu mine'.

Ai avut ocazia să cânți cu câțiva concurenți la filmări?

Cu siguranță, chiar cu majoritatea, pentru că nu am fost juratul de până acum, în sensul în care am încercat să găsesc o altă perspectivă în a-mi oferi votul. Dacă cel din fața mea avea acele elemente care să îmi transmită emoția, energia, să mă pot ridica și să cânt atături de el, mă ridicam. Nu comentam prea mult faptul că nu a atins toate notele sau că nu a avut dicția perfectă. Dacă a avut charm și emoție a contat mai mult pentru mine decât problemele tehnice.

Care sunt planurile tale în ceea ce privește cariera muzicală în perioada următoare?

Wow! Sunt foarte multe, frumoase și provocatoare. În primul rând continui musicalul Mamma Mia' cu un turneu în România, vom începe în Oradea apoi Timișara, Galați, și pe 15 martie vom juca la Sala Palatului din Bucureşti. O surpriză pentru toți fanii mei și pentru toți fanii farmației Queen este că voi juca în musicalul We Will Rock You', în regia lui Răzvan Mazilu, care va fi jucat în premieră la Sala Palatului pe 10, 11, 12 aprilie, și în care eu voi fi Killer Queen. Este un musical în care veți putea asculta cele mai tari cântece ale trupei Queen și veți vedea o poveste care nu are legătură cu filmul Bohemian Rhapsody'. Este o poveste total aparte, futuristă, interesantă și incredibilă, la fel ca muzica pe care este bazată.

Ai apucat să vizitezi Varșovia?

Da, și nu este prima dată. Este un oraș care îmi place foarte mult. De data asta m-am întors pentru Cântă acum cu mine și am avut ocazia să fiu și un căpitan' touristic pentru cei 100 cât timp am stat acolo.

Care este următoarea vacanță pe care ți-ai programat-o?

Bună întrebare! Mi-au programat-o prietenii, daca ar fi după mine aș rămâne aici să lucrez. Noroc că am prieteni care mă iubesc și care au grijă de mine și m-au obligat să merg în Thailanda câteva zile, și într-o insulă din apropiere.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare