; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lavinia petrea

EXCLUSIV. Lavinia Petrea, vacanță în Grecia alături de familie: „Ne-am dorit foarte mult să le oferim copiilor o vacanță la mare”

28 August 2020

Lavinia Petrea (37 de ani), prezentatoarea știrilor matinale de la Pro TV, a avut curaj să plece în vacanță alături de familie, în ciuda vremurilor anevoioase pe care le trăim.

Aceasta a dezvăluit în exclusivitate pentru TVmania că experiența a fost atât de frumoasă încât își dorește să o repete.

„Ne-am dorit foarte mult să le oferim copiilor o vacanță la mare, lipsită de griji și fără stresul că putem contracta coronavirus. Cea mai bună variantă pentru noi am considerat că este aceea de a închiria o casă privată pe plajă, în Grecia. Am ales o zonă mai puțin turistică, un sătuc, unde am ajuns fără probleme cu mașina și fără să staționăm în vamă pentru că nu am prins aglomerație. Ne-am făcut și testele solicitate de greci. Am stat 9 nopți acolo, fără să mergem în alte excursii. Nici măcar la taverne nu am fost. Am plecat pregătită de acasă ca să pot să gătesc acolo pentru noi, într-un mod simplu și fără să-mi petrec ziua în bucătărie.

Am mâncat pește sălbatic, somon, caractiță, pe care ni le-au cumpărat gazdele noastre de la piața de pește, legume proaspăt culese din grădina casei în care am stat. Nu am dus lipsă de nimic, iar copiii s-au jucat liber în natură și au fost atât de aproape de mare în cele 9 zile. M-am bucurat că nu am mai fost nevoită să le spun tot timpul, nu pune mâna acolo, nu atinge aia… Nu erau obișnuiți așa, dar de când ne-am trezit că trăim într-o pandemie aud atât de des aceste restricții. Am vrut o pauză, dar fără să riscăm.

Pot să spun că ne-am izolat acolo. Dar în ce condiții!? 🙂 Ne trezeam cu imaginea mării pe care o vedeam din pat, ziua când soarele era puternic aveam umbra terasei si răcoarea grădinii, iar serile ni le petreceam alergand pe plajă, la apus. A fost o altfel de vacanță. Mai degrabă o experiență foarte frumoasă pentru întreaga familie la care sincer, visam de mult și pe care vrem să o repetăm', a declarat Lavinia Petrea pentru TVmania.   

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare