; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jorge masked singer

EXCLUSIV. Jorge dezvăluie regulile jocului de la „Masked Singer”. Emisiunea debutează azi la Pro TV

11 September 2020

Prezentatorul noului format de la Pro TV, „Masked Singer', care va începe în această seara la ora 20.30 ne-a povestit care vor fi regulile pe care cei 4 detectivi Ana Morodan, INNA, Horia Brenciu și Codin Maticiuc vor fi nevoiți să le urmeze. 

 

La Masked Singer România, 12 vedete își ascund identitatea în cele mai spectaculoase măști pe care le-ați văzut vreodată. Și când spun vedete, chiar sunt vedete, artiști, sportivi de performanță, oameni de televiziune, toți se întrec pentru a sta cât mai mult în competiție, dar și pentru a câștiga marele trofeu Masked Singer România. Acest show este despre descoperirea indiciilor, de a le pune cap la cap și de a încerca să afli cine se ascunde sub mască.

Regulile sunt simple: măștile urcă pe scenă, oferă câteva indicii, cântă, iar publicul din sală și detectivii votează dacă le-a plăcut sau nu. La finalul serii, cine a strâns cele mai puține voturi, se demască. Este un show la care te bucuri când se demască o celebritate, dar îți și pare rău pentru că ți-ar fi plăcut să rămână și mai mult în concurs. E un spectacol în adevăratul sens al cuvântului', ne-a povestit Jorge. 

 

Chiar dacă emisiunea abia începe, artistul speră să ne putem bucura de cât mai multe sezoane ale acestui show:  

 

Asta ne dorim cu toții, ca emisiunea să intre la sufletul telespectatorilor și să ne bucurăm împreuna de cât mai multe sezoane ale Masked Singer România', a mai spus Jorge pentru TVMania. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare