; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jorge

EXCLUSIV. Jorge, despre show-ul „Masked Singer”: „Este cea mai frumoasă perioadă din cariera mea în televiziune”

30 September 2020

Jorge, prezentatorul noului format de la Pro TV, „Masked Singer', difuzat la Pro TV in fiecar vineri de la ora 20.30, descrie acest proiect ca fiind „cea mai frumoasă perioadă' din cariera sa.

Artistul s-a bucurat de șansa primită, după ce în urmă cu 3 ani a prezentat la Kanal D emisiunea „Super potriveala':

„Cred că este cea mai frumoasă perioadă din cariera mea în televiziune de până acum. Încă de acum 3 ani mi-am dorit și mi-am propus sa ajung prezentator la PRO TV și am așteptat, m-am rugat, m-am pregătit, m-am schimbat și oportunitatea a apărut atunci când m-am împăcat cu răbdarea. A venit la momentul perfect, așa cum vin lucrurile frumoase în viață. Sunt foarte recunoscător pentru această emisiune și îmi doresc să ajungă la inimile oamenilor', a declarat Jorge în exclusivitate pentru TVMania. 

Pentru că fiecare lucru din viața noastă se întâmplă cu un scop, Jorge spune că această emisiune l-a învățat multe:

„Am învățat să fiu mai bun, să fiu mai așezat pe scenă ca prezentator, să am atenție distributivă mai mare și cel mai important și frustrant pentru mine, a fost să învăț să tac în anumite momente. ☺ A fost foarte greu să fiu detașat și să nu vorbesc decât atunci când trebuie. Eram obișnuit să vorbesc mai mult', a povestit artistul.

Filmările nu au fost deloc ușoare, mai ales că au fost întrerupte de pandemie:

„Pentru mine personal, la început a fost frustrant pentru că mai aveam nevoie de doar câteva zile de filmare. Însă după ce ne-am revăzut cu toții după perioada de izolare, parcă a fost și mai intens la filmări', a continuat el.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare