; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iulia Ionescu. (2)

EXCLUSIV. Iulia Ionescu, prezentatoarea „iLikeIT”, nu s-a despărțit de gadget-uri nici în vacanță

23 September 2020

Începând de luni, 21 septembrie, Iulia Ionescu a revenit cu rubrica „iLikeIT' în cadrul știrilor Pro TV.

Deși emisiunea despre tehnologie a avut o mică pauză, Iulia a lucrat în continuare, iar în zilele libere a decis să se bucure de frumusețile României. Prezentatoarea ne-a mărturisit că nu a renunțat la gadget-uri nici măcat atunci când a plecat alături de soț în vacanță.

 

„Am avut ocazia să călătoresc prin România în zilele libere, dar am și lucrat, mai ales la începutul verii când atmosfera nu era tocmai ok și am trecut printr-o perioadă destul de tensionată, dar foarte ok din punct de vedere profesional, pentru că au fost niște provocări peste care am trecut toți împreună, în echipă.

Am ales să ne petrecem vacanțele în țară, pentru că ni s-a parut riscant să plecăm în Grecia având în vedere instabilitatea care era și la noi și la ei și am vrut să profităm de ocazia asta și să vedem locuri pe care nu le-am văzut până acum din țara noastră. Eu și soțul meu am călătorit foarte mult în ultimii ani în destinații exotice, în Statele Unite foarte des și acum am dorit să vedem Delta Dunării, am fost undeva la granița cu Ucraina, în Chilia Veche și ne-am bucurat să vedem și în România condiții foarte bune. Și am mai fost și în Transilvania, pentru că acolo ne simțim noi cel mai bine. Mi-a plăcut să iau tot felul de dispozitive cu mine în vacanțe și să merg în zone pitorești și să fac fotografii cât mai inedite și să testez camera, obiective și să văd cum se împacă tehnologia cu natura', a declarat Iulia Ionescu pentru TVmania.

Și pentru că marea sa pasiune este fotografia, prezentatoarea „iLikeIT', ne-a mai povestit că „fură meserie' de fiecare dată când are ocazia:

„Sunt foarte pasionată de fotografie și fac asta de fiecare dată când am timp. Mi-ar fi plăcut de-a lungul timpului să mă înscriu la niște cursuri de fotografie, dar sunt norocoasă pentru că prin prisma jobului pe care îl am, am avut ocazia să interacționez cu foarte mulți profesioniști în domeniu așa că am furat meserie și mă bucur foarte mult!', ne-a mai spus Iulia Ionescu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare