; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Radu Valcan

EXCLUSIV. „Insula iubirii” se apropie de sfârşit. Ce spune Radu Vâlcan despre finala sezonului 4?

03 December 2018

Sezonul 4 al reality-show-ului „Insula iubirii' se apropie de final, ultima ediţie fiind difuzată de Antena 1 pe 9 decembrie, de la ora 20.00. Radu Vâlcan (41 de ani), gazda emisiunii, ne-a spus cum i s-a părut acest sezon, dar şi cum se pregăteşte de venirea pe lume a celui de-al doilea copil al său.

 

Se termină „Insula iubirii', cum va fi finalul acestui sezon?

În sezonul cu numărul patru au fost mulți concurenți care au venit oarecum pregătiți în Thailanda și e greu să afli ce gândesc cu adevărat, să îi faci să se deschidă, să facă parte dintr-un dialog. Dar asta se întâmplă inevitabil, încet au început să realizeze pentru ce sunt acolo cu adevărat și că doar o discuție deschisă despre problemele din relație îi poate ajuta. Ușor nu e, dar e rolul meu să îi ajut să își rezolve problemele și mă bucur că de multe ori și reușesc.

La fel cum întreg sezonul patru „Insula Iubirii' a prezentat o mulțime de tipologii de relații, ce pot să vă spun este că și finala din 9 decembrie rezervă multe surprize și răsturnări de situație pe care nici noi, ca echipă, nu le-am mai întânit.

„Insula iubirii' a devenit plăcerea „vinovată' la tv a multora în acest sezon. Cum de-a prins atât de bine?

Cred că atrage faptul că de fiecare dată vedem oameni cu personalități diferite, care reacționează diferit la situațiile cu care se confruntă și cred că în asta constă farmecul acestui reality-show.  

În curând soţia ta, Adela Popescu, va naşte al doilea băieţel, eşti pregătit?

Sunt lucruri noi pe care le înveți din mers, la început nu știam multe, iar când am venit cu Alexandru (n.r. – Primul său băiat în vârstă de doi ani) acasă eram stângaci, la prima băiță nu ne descurcam, deși făcusem înainte și un curs prenatal, la care am participat amândoi. De multe ori, realitatea nu are legătură cu ce citești în cărți sau ce ți se spune, pentru că fiecare situație e diferită. Dar o familie mare nu face decât să te împlinească! Mai bine vorbim peste câțiva ani să vedem cum sunt la al treilea sau poate chiar al patrulea copil Ne doream foarte mult un al doilea copilaș și în continuare ne dorim o familie mare și sper ca pe viitor băieții mei să aibă parte și de o surioară.

Cum vor arăta Sărbătorile de Iarnă în casa ta în acest an?

Ne pregătim pentru primele Sărbători de Iarnă în patru, așa că ne gândim să le petrecem acasă, în familile.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare