; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Inaaa

EXCLUSIV. Inna spune adevărul despre relaţia cu actorul Burak Özçivit

05 June 2018

Colaborarea Innei cu actorul turc Burak Özçivit pentru o reclamă la un renumit brand de şampon a stârnit un val de bârfe în Turcia şi la noi în ţară. Artista ne-a mărturisit care este relaţia dintre ei şi dacă, într-adevăr, au înregistrat o piesă împreună. Inna (31 de ani) va putea fi văzută, din 8 iunie, la Pro TV, jurizând cel de-al doilea sezon al show-ului „Vocea României Junior', alături de Andra şi Marius Moga, iar cu această ocazie, ne-a declarat, în cadrul unui interviu, cum a fost atmosfera la preselecţii şi cum sunt noii concurenţi.

 

 

TVmania: Inna, presa vuieşte de când ai filmat o reclamă cu Burak Özçivit. Cum a fost să filmezi cu actorul turc? Aţi înregistrat şi o piesă împreună?

Inna: Burak este oficial primul meu „profesor' de limba turcă! Mi-a făcut plăcere să lucrăm împreună. A fost foarte tare și ne-am super distrat pe platouri. Turcia este țara în care publicul m-a primit mereu cu brațele deschise și sunt super emoționată pentru acest proiect. Nu am înregistrat o piesă împreună.

Ce ai învăţat după primul sezon de „Vocea României Junior'?

Am învățat multe! Este prima mea experiență în televiziune, ca antrenor într-un show TV. Sunt bucuroasă să lucrez cu echipa minunată, profesionistă de la „Vocea României Junior', să-i am colegi pe Andra și Marius Moga, dar mai ales sunt încântată să descopăr copii minunați, voci extraordinare, personalități puternice, dar și sensibile, de la care învăț. Este greu să lucrezi cu copiii, dar și foarte frumos și motivant, inspirațional. Îi am în echipă pe Loredana Ciobotaru (co-antrenor echipa INNA) și pe Paul Iorga, amândoi mă ajută în studio cu copiii, învățăm unii de la alții.

La ce să ne aşteptăm sezonul acesta?

La niște performanțe extraordinare, voci extrem de bune, copii super talentați care vă vor da pe spate, o competiție strânsă. Sper să fiți alături de echipa INNA, sunt copii deosebiți, sunt norocoasă!

Cum sunt micuţii concurenţi?

Pot să spun doar atât: abia aștept să îi vedeți și să îi ascultați. Sunt niște artiști în devenire și sper să mă întâlnesc pe scenă cu ei curând.

Ai vreo poveste amuzantă de la preselecţii?

Sunt multe povești amuzante, atât de la filmări, cât și de la studio. Ne distrăm, ne bucurăm de această experiență împreună. Chiar dacă este o competiție, eu îmi doresc foarte mult ca toți copiii să se bucure, să învețe ceva la „Vocea României Junior', să se focuseze pe calitatea momentului din show, nu doar pe dorința de a câștiga cu orice preț. Este important să câștigi, dar la fel de important este cu ce rămâi după.

Ştim că e greu să lucrezi cu copiii. Cum ai gestionat momentele sensibile în care au fost eliminaţi?

Mi-a fost greu, am plâns de multe ori și am spus că este partea cea mai grea pentru mine ca antrenor, să trebuiască să elimin copii din echipă sau în etapa audiţiilor pe nevăzute chiar să nu mă întorc la niște copii, chiar dacă erau talentați, pentru că fie nu mai aveam loc în echipă sau aveam o voce similară sau pur și simplu, căutam altceva. Este greu și pentru noi și pentru ei, dar eu le repet de fiecare dată să nu înceteze niciodată să viseze și să muncească, eu sunt cel mai bun exemplu.

Ce urmează să lansezi din punct de vedere muzical în perioada următoare?

Tocmai am lansat în România piesa „Pentru că' în colaborare cu The Motans, o piesă cu un mesaj sincer, de dragoste, care îmi place mult, pe care am compus-o eu şi Denis (The Motans). Pregătesc un nou single pe care îl voi lansa curând şi, spre sfârşitul verii, un album în limba spaniolă compus integral de mine.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare