; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

89809172_2643924169045764_6841318668001002027_n

EXCLUSIV. Inna a fost activă și pe perioada izolării

08 July 2020

Artista a terminat filmările pentru noul format de la Pro TV, „Masked Singer', acolo unde va fi detectiv, și ne-a povestit cum a fost revederea cu colegii săi, dar și perioada izolării.

 

TVmania: Ce te-a atras la acest „Masked Singer', unde vei fi detectiv din toamnă?

M-am uitat la formatul din State și mi-a plăcut super mult, așa că am fost încantată să aud că vom avea Masked Singer' și în Romania și că voi fi unul dintre cei 4 detectivi! M-a atras diversitatea show-ului, doza de mister, de energie, de fun!

 

Cum a fost revederea cu colegii, cu echipa, dupa aceasta lungă pauză?

M-a bucurat să ne întoarcem la filmare, chiar mi-a lipsit Masked Singer'. Revederea a fost cu veselie, energie, hotărâți să descoperim împreună cel mai bine păstrat secret din România.

 

Nu faci alergie când auzi cuvântul „mască' :)?

Deloc :)) Din contră, acum mă bucur să vorbim despre mască din nou, în alt context.

 

Cum ai trecut prin această perioadă de izolare?

Am încercat să fac multe lucruri care îmi plac, tocmai pentru a-mi face izolarea cât mai ușoară. Am fost izolată în Bucurețti, dar am stat separat de familia mea din motive de siguranță.

 

Ce ai făcut în tot acest timp?

A fost o perioada activă pentru mine, în ciuda izolării. Am filmat videoclipuri cu echipe restrânse, am lansat piese, am făcut sedințe foto la mine acasă, am făcut interviuri prin Skype, sesiuni live. Dar cel mai mult mi-a lipsit să mă văd cu părinții mei, cu bunica mea, să călătoresc, să merg la concerte.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare