; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

123424485_212596353585401_3608293746223259725_n

EXCLUSIV. Ilinca Vandici s-a bucurat de soare în Antalya: „Această vacanță a fost cu și despre Zian”

06 November 2020

Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!' de la Kanal D a fost recent, alături de familia sa, într-o vacanță târzie la soare, într-un resort din Antalya.

 

„Mi-am dorit foarte tare să mai prind vreme frumoasă, soare, pentru Zian (3 ani, n.r.), și, având în vedere că în Grecia fusesem anul acesta, am hotărât că Turcia este o destinație potrivită. Practic, această vacanță a fost cu și despre Zian.

Am înotat, ne-am plimbat cu ski jet-urile, ne-am bucurat de piscină, am adunat pietre colorate de pe malul mării, am stat la soare. Foarte interesant a fost că am găsit o locație senzațională pentru copii, un parc de distracții care arăta excepțional', ne-a povestit Ilinca (34 de ani).

+

Vacanța a fost planificată atent, familia asigurându-se că se respectă măsurile de siguranță și că totul este sub control, iar Ilinca speră că această escapadă nu e ultima pe acest an.

 „Mi-aș dori tare mult să mai ajung în Grecia, măcar câteva zile, doar cu Andrei (soțul, n.r.), urmând ca apoi, de Crăciun, să plecam undeva la munte, împreună cu întreaga familie, dacă ni se va acest lucru.'

 Vezi galeria foto >

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare