; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ilinca vandici (2)

EXCLUSIV. Ilinca Vandici pregătește o vacanță romantică în Zanzibar

05 January 2021

Ilinca Vandici are planuri mărețe pentru acest început de an. Vedeta Kanal D pregătește o escapadă romantică alături de soțul ei în însoritul Zanzibar. 

 

Căsătorită de 3 ani cu afaceristul Andrei Neacșu, Ilinca a dezvăluit în exclusivitate pentru TVMania că are întotdeauna grijă ca relația dintre ea și partenerul său de viață să rămână pasională și frumoasă. Cei doi și-au făcut deja o tradiție, iar o dată pe an pleacă în vacanță singuri, fără băiețelul lor, Zian: 

„Ne dorim să ajungem în  Zanzibar, sperăm că totul va fi în regulă și ne vom putea bucura de aceastaă mică escapadă de care avem nevoie. Am grijă să păstrez frumoasă și relația cu soțul meu, pe lângă cea de familie, cu copilul și o dată pe an petrecem o vacanță în doi în care ne relaxăm și avem grijă de noi și de relația noastră', a dezvăluit Ilinca Vandici.

În ceea ce privește cariera sa, Ilinca ne-a povestit că pregătește o mare surpriză de care vom afla pe parcurs: 

„In acest moment as putea sa vorbesc doar despre proiectele din mediul online, acolo unde continui seria de colaborari cu diverse branduri din Romania, alaturi de care vom face campanii foarte frumoase. Urmaritorii mei din online vor vedea video-uri si shootinguri foarte frumoase. Am in plan o mare surpriza, astept sa se concretizeze si o voi dezvalui!', a încheiat vedeta Kanal D. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare