; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ilinca vandici

EXCLUSIV. Ilinca Vandici, declarații despre vacanța în Zanzibar

21 February 2021

În ciuda pandemiei, frumoasa prezentatoare de la Kanal D nu a renunțat nici anul acesta la tradiția de familie. Ilinca a plecat alături de soțul ei, Andrei, într-o vacanță de vis în Zanzibar.

Cei doi obișnuiesc ca o dată pe an să plece în cuplu, fără copil, pentru a se relaxa și pentru a păstra vie pasiunea din relație:

„A fost una dintre cele mai frumoase vacanțe, experiențe și locații în care am fost până acum. Zanzibar este de poveste, pentru că sunt două lumi total opuse. Locul, energia, oamenii și bogăția resorturilor de lux și, când ieși din resort, totul se mută la polul opus; din păcăte este foarte multă sărăcie, foarte mulți oameni amărâți, dar care sunt foarte curați, extrem de sociabili, de primitori și mereu cu zâmbetul pe buze. Noi am stat în mare parte a timpului în resort, pentru că am vrut să ne odihnim, să dormim, să stăm la plajă și să ne bronzăm. Am zburat două zile până în Kilimanjaro, pentru a merge în safari. Am trăit o experiență extraordinară, pentru că ne-am plimbat de dimineață până seara cu jeepul, în safari, printre animale, le-am descoperit în mediul lor natural. Am mai fost într-una dintre zile cu barca, în larg, și am luat prânzul în mijlocul Oceanului Indian, unde se afla o „bucată' de nisip unde puteai să stai relaxat cu apa care îți ajunge până la brâu, am făcut snorkelling.  A fost o vacanță extraordinară, mâncare foarte bună, totul curat și frumos, vegetație luxuriantă, fructe exotice cu un gust minunat', ne-a povestit Ilinca. 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Ilinca Vandici (@ilinca.vandicioficial)

Totuși experiența nu s-a încheiat fără ceva aventuri:

„Vacanța nu a fost lipsită de peripeții, zborul spre Amsterdam, unde aveam escala, a fost anulat din cauza condițiilor meteorologice din Amsterdam. Era nisoare, viscol și avionul nu a putut zbura spre Zanzibar și cursa a fost amânată cu 24 de ore'.

Cu toate acestea, Ilinca și soțul ei au ajuns acasă cu bine.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare