; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ilinca Obadescu

EXCLUSIV. Ilinca Obădescu, prezentatoarea știrilor Kanal D, visează la o vacanță în Italia

26 June 2020

Prezentatoarea știrilor de la Kanal D, pe care o putem vedea pe micile ecrane de luni până vineri, de la ora 12.00 , Ilinca Obădescu (34 de ani), a muncit la foc continuu în această perioadă.

Chiar și așa, aceasta încă nu are planuri pentru vacanța de vară, speră totuși să ajungă curând în Italia:

„În acest context al pandemiei, nu mă gândesc la o vacanță mare 😊. Încă nu am planuri pentru o vacanță, dar visez la una! Atunci când mă voi simți în siguranță să călătoresc, îmi doresc să ajung câteva zile în Italia. Atât pentru peisajele superbe, cât și pentru mâncarea delicioasă. Am poftă de paste, de pizza, de gelatto… parcă acolo, , au cu totul alt gust', ne-a declarat Ilinca.

Gândul prezentatoarei este în continuare direcționat către planurile profesionale:

„De săptămâna trecută am reluat filmările pentru rubrica cu doctorul Cristian Andrei, difuzată în cadrul jurnalului de prânz Kanal D, în fiecare miercuri. Îmi era tare dor să discut pe diferite teme care ne frământă pe noi toți. În plus, îmi era tare dor să merg la filmări pentru , difuzată în cadrul jurnalului. Acolo încerc toate sporturile și activitățile de distracție. Vă dați seama că în urmatoarea perioadă o să recuperez ultimele luni în care nu am putut să merg pe teren. Am multe idei pe care abia aștept să le pun în practică!', a mai completat vedeta.

Această perioadă grea încercată i-a adus Ilincăi și frământări sufletești. Deși a muncit foarte mult, nu a putut să își vadă părintele:

„O schimbare majoră în viața mea, de când a aparut coronavirusul, este că din păcate nu mai pot să-mi vizitez tatăl. Deși vorbesc zilnic cu el este dureros că nu pot să-l văd, să-l îmbrățișez'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare