; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia Brenciu

EXCLUSIV. Horia Brenciu: „Pentru ce sunt momentele grele din viață, dacă nu pentru încă un test al destinului nostru?”

30 June 2020

Jurat la „Vocea României' și, din toamnă, detectiv la „Masked Singer România', Horia Brenciu are cea mai lungă pauză de concerte și spectacole din cariera lui. A profitat însă de pauză, pentru a petrece timpul cu copiii săi.

 

Tvmania: Ești cel mai experimentat „detectiv' din această echipă, ținând cont de flerul tău legat de voci. Spune-ne ce te-a atras la acest proiect?

Misterul. Dar nu numai el! Până în momentul de față m-am bucurat de voci ale căror fețe le puteam vedea. Ei bine, odată cu „Masked Singer România' vine o nouă provocare: deducția! Colegii detectivi mi-au dat deja un nume: Comisarul! Tocmai când credeam că-mi va fi simplu, atunci problema s-a complicat. Majoritatea vocilor din concurs nu-și arată adevăratul timbru vocal, ci din contra, încearcă sa îl camufleze cat mai bine, lucru firesc atunci cand vrei sa menții suspansul identității unei măști, ediție după ediție… Unele personaje au reușit asta din plin. Această camuflare perfectă a creat în platoul un ciclon de supoziții de nume de vedete. Din păcate, pentru noi, multe dintre deducțiile noastre, ale detectivilor s-au dovedit a fi doar niște… piste false.

 

Cum a fost revederea cu colegii, cu echipa, după această lungă pauză?

Am reîntâlnit-o pe Inna plina de zâmbete și energie. Codin îmi face în fiecare zi o invitație la piscina lui privată și îmi povestește cu entuziasm de noua lui jucărie, Tik Tok. Ana Morodan e neobosita să îmi demonstreze calea eului interior. În ceea ce-l privește pe Jorje, tot încerc să-mi achiziționez de la el una dintre cămășile lui de noapte. A defilat cu ele încontinuu pe InstaStory, în timpul carantinei… L-am rugat să-mi procure una cu tot cu pectorali. Deh, d-ale detectivilor…

 

Nu faci alergie când auzi cuvântul „mască'? 

Nu. Deloc. Chiar pronunțăm cu mare patos cuvântul asta! La fiecare final de emisie, o mască se dă jos. Unele rezistă multe ediții… Imaginați-vă că după o zi sau chiar după emisii întregi de așteptare, în care cu toții am încercat să ghicim adevărata identitate a personajului de pe scena și am scos pe gura tot felul de nume celebre, vine momentul adevărului. Ei bine, în momentul acela, noi și publicul vrem cu ardoare același lucru: masca jos! Și ne dorim foaaarte tare lucrul ăsta. Când veți urmări emisia, veți simți la fel! Vă garantez! 

 

Cum ai trecut prin perioada de autoizolare? A fost complicat pentru tine să stai departe de scenă?

De când am devenit persoană publică, adică de vreo 27 ani, e prima data când stau „pe tușă' 4 luni. Și văd că, cel puțin vizavi de concerte, această perioada tinde să se mărească. Dar tot eu mă întreb: pentru ce sunt momentele grele din viață, dacă nu pentru încă un test al destinului nostru?

 

Cu ce ți-ai „omorat' timpul?

Fiind tată, în cea mai mare parte a timpului… Am resimțit din plin energia copiilor mei și cred că o să-mi aduc aminte cu mare plăcere de această perioadă. Sper că și ai mei vor simți la fel!

 

Ce te-a atras la acest proiect?

 

Cum a fost revederea cu colegii? 

Am reîntâlnit-o pe Inna plina de zâmbete și energie. Codin îmi face în fiecare zi o invitație la piscina lui privată și îmi povestește cu entuziasm de noua lui jucărie, Tik Tok. Ana Morodan e neobosită să îmi demonstreze calea eului interior. În ceea ce-l privește pe Jorje, tot încerc să-mi achiziționez, de la el, una dintre cămășile lui de noapte. A defilat cu ele încontinuu pe IntaStory, în timpul carantinei 🙂 L-am rugat să-mi procure una cu tot cu pectorali. Deh, d-ale detectivilor :).

 

Cum ai trecut prin prin autoizolare? A fost complicat să stai departe de scena?

De când am devenit persoană publică, adică de vreo 27 ani, e prima dată când stau „pe tușa' 4 luni. Și văd că, cel puțin vizavi de concerte, această perioada tinde să se mărească. Pentru ce sunt momentele grele din viață, dacă nu pentru încă un test al destinului nostru?

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare