; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gina pistol

EXCLUSIV. Gina Pistol ne-a oferit detalii despre vacanța cu Smiley

08 February 2019

Două zile ne mai despart până la premiera reality show-ului „Asia Express' – Drumul Elefantului, care va debuta pe micile ecrane la Antena 1 începând cu ora 20.00. 

La începutul acestui an, imediat după încheierea filmărilor, dar și după sărbători, Gina Pistol a plecat în vacanță alături de iubitul său, Smiley într-una din destinațiile preferate ale cântărețului, Thailanda. 

Așteptam de mult timp să plec într-o vacanță, căci după cum am zis, anul trecut a fost   unul plin. Am fost aproape de mare, acolo unde mă simt cel mai bine. M-am relaxat, mi-am încărcat bateriile și am încercat să stau cât mai aproape de natură și cât mai departe de telefon. Deși simt că a trecut mult prea repede, a fost o vacanță minunată', ne-a mărturisit Gina. 

 

Își dorește să aibă mai multă grijă de ea

 

Gina se pregătește acum cu nerăbdare să privească noul sezon al emisiunii pe care o prezintă, „Asia Express', dar și pentru filmările sezonului 7 „Chefi la cuțite'. 

„Doar ce m-am întors dintr-o vacanță binemeritată, după un an plin, în care am filmat pentru 'Chefi la cuțite' și 'Asia Express'. Chiar dacă m-am relaxat, simt că totul a trecut mult, mult prea repede. De curând, mi-am reluat rutina și am reînceput antrenamentele la sală, sub îndrumarea lui Carmen Fit,  combinate cu alimentația sănătoasă și echilibrată. Mă simt excelent, atât fizic, cât și psihic', ne-a mai spus vedeta. 

Pentru 2019 Gina Pistol își dorește să aibă mai multă grijă de ea:

        „La nivel profesional, îmi doresc să fim din ce în ce mai buni cu cele două proiecte, 'Chefi la cuțite' și 'Asia Express', să atragem telespectatorii în fața micilor ecrane și să oferim un conținut de calitate. La nivel personal, îmi doresc să am mai multă grijă de mine (spiritual, emotional, fizic), să călătoresc, să fac drumeții, poate chiar să mă apuc de yoga sau pillates'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare