; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley si gina pistol

EXCLUSIV. Gina Pistol face dezvăluiri despre Smiley: „Cel mai dor mi-a fost de omul drag”

18 February 2020

Pentru a filma al treilea sezon al emisiunii pe care o prezintă, „Asia Express', Gina Pistol a fost nevoită să stea departe de casă aproape două luni.

Chiar dacă iubește să călătorească, vedeta a mărturisit în exclusivitate pentru TVMania că anul acesta distanța a fost mai apăsătoare față de experiențele trecute, cel mai dor fiindu-i de partenerul său, Smiley.

„Deși sunt un om căruia îi place enorm să călătorească, de data aceasta mi-a fost mai dor ca oricând de casa mea. Acum înțeleg ce înseamnă cuvântul 'dor' și cât de puternic poți resimți lipsa lucrurilor cu care ești tu obișnuit. Mi-a fost dor de casa mea, de patul meu, de baia mea…de toate lucrurile de zi cu zi de care avem parte și cărora le uităm valoarea. Dar cel mai dor…de omul drag, de pisică și de prieteni', a declarat vedeta Antenei 1. 

În timpul filmărilor Gina Pistol și-a săbătorit și cea de-a 38-a aniversare, iar imediat după întoarcerea sa în țară a plecat într-o vacanță exotică în Thailanda alături de Smiley și familia lui. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare