; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

91601011_2645021879061971_153885956404813095_n

EXCLUSIV. Gina Pistol, despre noul sezon „Chefi la cuțite”: „Am mărit numărul de amulete și am diversificat regulile”

07 September 2020

Sezonul 8 „Chefi la cuțite' are premiera astăzi, 7 septembrie, de la ora 20.30. Prezentatoarea emisiunii, Gina Pistol, ne-a dezvăluit cum au fost filmările în timpul pandemiei și ce regulli noi aduce acest sezon. 

 

TVmania: Cum au fost filmarile pe timp de pandemie?

Gina Pistol: O adaptare la noua realitate… Nu știu ce termen să folosesc pentru că e o situație prin care trecem cu toții. Filmările au însemnat respectarea regulilor, a protocolului impus de această perioadă, dar și bucuria revederii.

Ce a fost cel mai dificil?

Lipsa interacțiunii. Nu au mai existat îmbrățișări sau strângeri de mână, ceea ce a fost …ciudat. Stând mereu alături de susținători, le simt emoțiile, bucuriile sau dezamăgirile și mi-a fost greu, mi s-a părut dificil să existe această distanțare, să nu îi pot încuraja decât verbal. 

Sezonul acesta va aduce si reguli noi? Ce ne poti dezvalui?

Că chefii vor avea foarte mult de gătit! Am mărit numărul de amulete și am diversificat regulile care vin la pachet cu ele. Asta înseamnă o adevărată nebunie și o să vă convingeți și voi de asta. Pot doar să vă spun că nici nu vă trece prin cap ce au făcut aceste amulete dintr-o pară 😊

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare