Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Geanina Ilies

EXCLUSIV. Geanina Ilieș duce dorul jocurilor din copilărie alături de frații ei

1 June 2020

Geanina Ilieș, prezentatoarea emisiunii „Gospodar fără pereche' de la Pro TV, care a ajuns la final pe 6 mai, duce dorul jocurilor din copilărie alături de frații ei. 

1 iunie a fost un bun prilej în care vedeta și-a adus aminte de vremurile de odinioară și de viața fără griji pe care o avea în copilărie. 

„Cele mai frumoase amintiri din copilărie au fost cele cu frații mei. Fiind singura fată între 4 băieți, jocurile copilăriei nu au lipsit niciodată. Nu aveam nevoie de baterii. Le împărțeam parcă mai ușor. Minge, coardă, cretă, elastic. Și nu-mi amintesc să-i fi spus mamei că… mă plictisesc. Ne jucam de la „Șotron', „Rațele și vânătorii', „Țară, țară, vrem ostași', „De-a v-ați ascunselea', „Leapsa', „Baba oarba', „Lapte gros', „Batistuța', până la concursuri de miss, pe care tot eu le câștigam, fiind singura fată ☺). Am avut o copilărie trăită din plin și tare frumoasă.', a declarat Geanina în exclusivitate pentru TVMania.

În perioada pandemiei, Geanina ne-a dezvăluit că și-a dezvoltat abilitățile în bucătărie:

„Cu mult calm. Am încercat să nu intru în panică, să-mi formez o rutină. Acesta a fost cel mai important lucru pentru mine în perioada asta, pentru că rutina ne dă stabilitate și siguranță. M-am concentrat să am grijă de mine, de ai mei și să-mi umplu timpul, de la cele mai mici activități, până la gimnastica fără întrerupere în living, în fața televizorului. Recunosc, mi s-au mai dezvoltat abilitățile în bucătărie, am citit mai mult, m-am uitat la multe filme și, în același timp, am încercat să fiu cât mai aproape de telespectatorii emisiunii pe rețelele de socializare, prin live-uri și postări’

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare