; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriela cristea

EXCLUSIV. Gabriela Cristea plănuiește revenirea în televiziune

03 July 2020

La un an după ce a devenit a doua oară mămică, Gabriela Cristea (45 de ani) plănuiește să revină pe micile ecrane.

 După o perioadă de pauză, prezentatoarea ne-a dezvăluit că este posibil ca din toamnă să prezinte un nou show de divertisment: 

„Pot să spun doar că sunt în discuții, nu pot să dau mai multe amănunte, pentru că nu am ceva concret concret. Este vorba tot de o emisiune de divertisment. Oricum mai devreme de septembrie nu mă voi întoarce în televiziune și atunci doar dacă se vor ține toate măsurile de protecție și sunt sigură că așa va fi!', a declarat Gabriela în exclusivitate pentru TVMania.

 Pentru această vară vedeta nu și-a făcut mari planuri de vacanță, luând tot timpul în calcul siguranța familiei sale:

 „Începusem să ne facem ceva planuri de vacanță lejere. Să mergem 2-3 zile la noi la mare, să mergem la Brașov, din păcate însă, criza s-a acutizat pentru noi, pentru că Tavi (soțul ei n.r) a fost în contact cu Marcel Pavel, din fericire pentru noi un contact negativ, pentru că el s-a testat. Din momentul ăla am căpătat ușoare panici . Oricum nu ne-am făcut proiecte de vacanță de genul să mergem 10 zile undeva în niciun caz! Ne gândeam să plecăm dimineața la ora 7.00 cu mașina și să ne întoarcem seara la ora 22 de la mare, cam la asta s-ar reduce totul, pentru că din păcate trăim niște vremuri ciudate la care trebuie să ne adaptăm în funcție de viața de familie pe care o avem, iar sănătatea fetițelor noastre, dar și sănătatea noastră este foarte important acum', a mai declarat aceasta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare