; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fuego paul surugiu

EXCLUSIV. Fuego și carantina. Artistul compune, scrie și se uită la seriale în această perioadă

10 April 2020

Cunoscutul artist, gazda emisiunii „Drag de România mea!' de la TVR 2, a lăsat planurile la o parte în vremurile acestea în care stăm (aprope) toți acasă și așteaptă să se termine criza.

 

Pandemia de coronavirus l-a forțat și pe Fuego, cântăreț și prezentator TV, să ia o pauză de la nenumăratele proiecte în care e implicat. Așadar, ce face artistul în această perioadă?

 

Încerc să-mi țin cât mai mult mintea ocupată. Mi-am făcut un program strict și am o multitudine de activități. Fac piese noi, compun, creez, scriu, fac compilații cu muzica mea pentru public, intru în direct cu fanii, citesc mai mult și aleg cu grijă informațiile. M-am apucat de-un proiect special pe canalul meu de Youtube – DRAG DE POEZIE – unde recit și ofer oamenilor poezie a autorilor români contemporani mai puțin celebri, dar extrem de talentați. Gătesc mult, grădinăresc, vorbesc cu oameni dragi la telefon, ajut pe cât se poate, mă uit la programele TVR, de calitate, revăd piese de teatru vechi și filme, dar și seriale noi de la Netflix și HBO, printre care „Casa del Papel', „Blacklist' sau „House of Cards', pe care vi le recomand', ne-a declarat Fuego.

 

Artistul prezintă la TVR 2, duminicile, show-ul de divertisment „Drag de România mea!', dar sezonul 4, deși filmat în avans, a fost temporar amânat, ne-a explicat chiar Fuego.

„Înainte de izolare, la începutul lui martie, cu aplomb și noutăți, am filmat cinci gale din sezonul al patrulea al acestei emisiunii, care are un succes nesperat și care a ajuns să crească, prin muncă, în audiențe. Am început sezonul pe 15 martie, cu prima gală, dar am fost nevoiți să amânăm din cauza situației de urgență, pentru că s-au luat măsuri, s-au trimis oameni acasă și nu avea cine să editeze, să monteze, să facă mixaje finale de sunet', a explicat Fuego.

Până când „Drag de România mea!' va reveni cu edițiile noi la TVR 2, postul a programat în prima zi de Paște, pe 19 aprilie, în exclusivitate, de la ora 15.00, la 18.00, timp de trei ore, un mega-concert Fuego, pe care ni-l recomandă artistul însuși:

„Este vorba despre concertul meu pop-simfonic „LUMINA MEA', susținut pe 7 martie 2020, pe scena Palatului Național din Chișinău. Timp de trei ore, în trei părți, veți trece, împreună cu mine, printr-o mulțime de stări, având ritm, sonorități înalte, piese cunoscute reinterpretate, cu orchestrații noi, spectaculoase. Am și invitați speciali, precum Eugen Doga, Orchestra Fraților Adavahov, Natalia Gordienco sau Brios Sonores și multe surprize!'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare