; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

EJ NYC 2

EXCLUSIV – EJ Johnson:„Era doar o chestiune de timp până să-mi văd visul cu ochii!”

07 July 2016

Protagonist în #RichKids of Beverly Hills', de la E!, EJ Johnson, fiul celebrului baschetbalist Magic Johnson, va avea propriul reality show, „EJ NYC', care începe la acelaşi post E! vineri, 8 iulie, de la ora 21.00. Într-un interviu telefonic exclusiv, „TVmania' a stat recent de vorbă cu EJ. Iată ce-am aflat:

EJ NYC 2

TVmania: Ce ne poți spune despre noul show de la E!, EJ NYC'?

EJ Johnson: Așa cum arată și titlul, mă veți urmări în New York, veți vedea cum mă adaptez la viața de aici, veți vedea multă modă, se întâmplă multe lucruri frumoase, dar vom avea parte și de dramă, discuții despre lucrurile importante pentru noi – mă refer la prietenii mei de aici și la mine. Vom vorbi și despre gender, sexualitate și multe altele. Sunt foarte entuziasmat pentru că este un show unic, nu cred că s-a mai făcut până acum un astfel de reality show.

De ce ai acceptat să faci acest reality show?

Mi-am dorit mereu să dezvolt un astfel de proiect personal, să am drumul meu, să am propriul meu show de televizune. Era doar o chestiune de timp până să-mi văd visul cu ochii!

Vom vedea nume din #RichKids of Beverly Hills' în EJ NYC'?

Da, vor fi câțiva, nu toți, și doar la început.

EJ NYC

Ce așteptări ai de la EJ NYC'?

Sper ca publicului să-i placă și să se amuze privindu-l, pentru că este, în primul rând, un show de divertisment. Apoi, sper ca emisiunea să inspire privitorii, pentru că este vorba despre o călătorie, despre auto-cunoaștere, despre felul în care devenim adulți și ne luăm viața în propriile mâini.

Cine mai apare alături de tine în EJ NYC'?

Este sora mea, Elisa, și mai apar și câțiva prieteni, suntem un grup pe care îl veți vedea urmărind episoadele!

Ce planuri ai, acum, când te îndrepți către industria modei?

În primul rând, vreau să iau lucrurile pe rând, nu mă grâbesc, nu vreau să sar peste etape. Cât despre industria modei, nu aș vrea să divulg acum totul, veți vedea în EJ NYC!

Cum te menții? Faci mult sport?

Da, fac mult sport și mă mențin practicând Pilates de patru ori pe săptămână.

Prietenii tăi se uită la show? Îți dau sfaturi?

Da, se uită, o parte dintre ei apar deja în serial, iar restul se uită și le place!

EJintheCity group w1a copy3

Ce preferi, Los Angeles sau New York City?

Îmi place tot ceea ce ține de New York City. Este un oraș viu, îmi place moda de aici, viața orașului. Cred că atunci când vii în New York devii altă persoană! Îmi place mult de tot New York-ul.

Filmările pentru EJ NYC' au loc doar la New York sau mergi și în alte orașe?

Voi fi doar în New York City.

Anumiți critici au spus că show-uri precum #RichKids of Beverly Hills' sau EJ NYC' ar încuraja un stil de viață superficial, materialist, ce părere ai despre această afirmație?

Cred că aceste emisiuni arată ceea ce facem noi, sunt frânturi din viețile noastre, nu cred că este vorba despre materialism sau superficialitate, atâta timp cât ne confruntăm cu problemele noastre, căutăm soluții, încercăm să depășim anumite obstacole. Suntem niște tineri care ne căutăm propriul drum în viață, ne câștigăm existența. Sunt de acord că avem acces la un stil de viață pe care poate că nu și-l permite toată lumea, dar nu cred că asta înseamnă superficialitate. Cred că este mult mai mult decât atât.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare