; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

69214814_155902212193503_4516759813991345236_n

EXCLUSIV. Echipa „Las Fierbinți” s-a întors pe platourile de filmare

26 June 2020

Anca Dumitra (32 de ani), celebra Gianina din serialul „Las Fierbinți' de la Pro TV, ne-a dezvăluit că s-a întors pe platourile de filmare alături de colegii ei. Actrița ne-a vorbit despre perioada izolării și cum a afectat-o pandemia.

 

Au trecut trei luni de când toate producțiile și-au închis obloanele pentru a proteja sănătatea echipelor care ne aduc zâmbetul pe buze. Este și cazul celebrului serial de la Pro TV, „Las Fierbinți'. Anca Dumitra, cea care o interpretează pe Gianina, ne-a dezvăluit că imediat după Rusalii echipa serialului a revenit pe platourile de filmare:

„Am așteptat cu drag și dor revederea cu colegii. Mă bucur că suntem sănătoși și voioși și puși pe treabă. Am revenit cu entuziasm și cu bucurie și eu mărturisesc și cu vreo 2 kilograme în plus 😊. Sperăm să avem parte de zile bune, să ducem la bun sfârșit fiecare nouă zi și să ne revedem curând și pe Pro TV cu noi episoade 😊'.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Flori🌻 #lasfierbinti #comedy

A post shared by Las Fierbinţi (@lasfierbinti.ro) on


Anca Dumitra a ajuns  să joace în „Las Fierbinți', după ce a luat castingul în perioada în care era studentă și s-a maturizat pe platourile de filmare ale serialului. Actrița se consideră norocoasă pentru că face parte din acest proiect longeviv:

„Lucrurile s-au înlanțuit firesc, au evoluat armonios. Sunt o norocoasă și sunt recunoscătoare pentru întregul parcurs de până acum, și sperăm să vă bucurăm și să ne urmariți și de aici încolo', ne-a declarat Anca. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare