; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragos Bucur

EXCLUSIV. Dragoș Bucur, despre revenirea la Pro TV: „2019 m-a găsit pregătit pentru un nou sezon Visuri la cheie”

10 September 2019

Una dintre cele mai bune vești ale acestui an a fost revenirea lui Dragoș Bucur la cârma emisiunii „Visuri la cheie'. Deși echipa a „suferit' câteva modificări, Dragoș este pregătit să ne surprindă cu zâmbete calde, povești și oameni frumoși din 11 septembrie, de la 20.30, la Pro TV.

 

TVSatelit: Ce te-a determinat să te întorci la „Visuri la cheie'??

Dragoș Bucur: A fost un complex de împrejurări care a dus la întoarcerea mea în emisiune. Anul în care am luat pauză a fost unul în care mi-am satisfăcut nevoile profesionale ca actor și în același timp în care am reușit să fac împreună cu Dana și copiii ceea ce ne doream de mult, și anume să călătorim prin Europa cu autorulota, așa că anul 2019 m-a găsit odihnit și pregătit pentru un nou sezon Visuri la cheie.

Echipa s-a schimbat aproape în totalitate. Cum rezonezi cu noii tăi colegi?

Echipa nu e chiar nouă, sunt alături în continuare de Alina și Omid, iar noii colegi sunt din același aluat ca noi! Laura, Cristina și Vali sunt oameni cu care rezonez foarte bine, iar din punct de vedere profesional sunt foarte bine pregătiți, altfel nu erau în această emisiune.

In afara noii echipe ce noutati aduce urmatorul sezon al emisiunii?

 Eu cred ca secretul acestei emisiuni este ca nu aduce nimic nou și totuși are mereu  ceva care suprinde! Formatul Visuri la cheie este clar, ajutam oameni care sunt sau pot deveni modele în societatea romaneasca, iar noutatea este data de acești oameni atât de diferiți și în același timp cu aceleași calitati: onestitate, perseverenta, curaj.

Ce ți-a lipsit cel mai mult din lumea televiziunii?

Nu aș spune ca „Visuri la cheie' se încadrează perfect în ceea ce reprezintă lumea televiziunii, ci mai degrabă seamănă cu cea a cinematografiei. Nu mă refer la ritmul și stilul de lucru, ci la atmosfera de pe platou și asta face să îmi fie foarte familiară. Cred că cel mai mult mi-au lipsit colegii, adică întreaga echipa de filmare, de la regizor, la arhitecți, sunetiști, producători, costumiere, make-up artiști și operatori.

Ce părere a avut Dana (Nălbaru, soția – n.r.) atunci când i-ai spus că vrei să te întorci în echipa Pro Tv?

Cam toate deciziile care ne privesc le luam împreună, inclusiv cele profesionale. Suntem o familie numeroasă și orice decizie afectează în mod direct pe ceilalați, așa că este firesc pentru noi să ne sfătuim, oricât de ciudat ar părea asta pentru unii.

Pe lângă emisiune ce alte proiecte mai ai?

În primul rând școala noastră Actoriedefilm.ro! Din toamnă reîncepem într-un sediu nou și cu o ofertă mult mărita. Practic, acum începem nivelul pentru care ne pregătim de 9 ani: vom avea pe lângă grupa deja clasică de actorie de film și clase de regie și scenaristică, montaj, imagine, actorie de teatru și actorie pentru copii și adolescenți, iar cei care vin alături de noi sunt profesioniști de prim rang! Un alt proiect pe care îl pregătesc este un serial care cred că o să facă ceva vâlvă pentru că va fi ceva complet nou pe piața românească.

 

Planuri de vacanță pentru perioada următoare aveți?

Din păcate a trebuit sa o lasam mai moale cu vacanțele, eu sunt în focuri cu emisiunea și celelelate proiecte, iar Dana a reînceput activitatea și asta presuspune că ne împărțim destul de atent treburile în casa pentru a putea să păstrăm lucrurile pe linia de plutire. În schimb, probabil în iarnă o să luam o vacanța luungă!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare