; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragos Bucur visuri la cheie

EXCLUSIV: Dragoș Bucur, despre noul sezon „Visuri la cheie”: „Regulile impuse au făcut ca totul să meargă ceva mai greoi”

09 September 2020

„Visuri la cheie' ajunge la al 7-lea sezon și începând de miercuri, 9 septembrie, de la ora 20.30, va aduce zâmbete pe chipurile unor oameni greu încercați de soartă.

Filmările emisiunii de la Pro TV au debutat imediat după ridicarea restricțiilor, iar filmările nu au fost afectate, însă echipa de pe șantier a întâmpinat dificultăți:

 „Pentru mine, filmările au fost la fel ca înainte, dar pentru producători, regulile impuse au făcut ca totul să meargă ceva mai greoi, de la transportul echipei pe șantier, la spațiile pregătite pentru masă sau stabilirea mai riguroasă a programului de filmare', a povestit Dragoș Bucur pentru TVMania, despre noul sezon.

Chiar și așa, după izolare, lumea a revenit la muncă cu mai mult spor:

„După pauza impusă de autorități, ne-am întors cu toții pe șantiere cu foarte multă energie acumulată și gata de a fi orientată în direcția potrivită! Cred că o să observați imediat ce entuziaști și cu chef de treabă am fost toți sezonul acesta', ne-a mai spus Dragoș Bucur.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare