; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana Dumitrescu

EXCLUSIV. Diana Dumitrescu, despre emisiunea „Mireasa”: „Mi-am propus să învăţ pas cu pas mersul emisiunii şi sper că publicul va avea răbdare cu mine”

25 March 2020

 

Diana Dumitrescu a revenit pe micile ecrane după o pauză de câțiva ani la cârma show-ului matrimonial, „Mireasa'. Despre pregătirile pentru emisiune, dar și în grija cui îl va lăsa pe băiețelul său, Carol, ne-a povestit chiar ea în următorul interviu. 

 

Diana stim ca aveai in plan sa stai acasa doi ani pentru a-ti creste copilul. Cum a venit propunerea de a prezenta emisiunea „Mireasa'?

Lucrurile au urmat un curs firesc: am fost chematã la un casting, la care m-am prezentat, fãrã sã mã gândesc atunci cã îl voi şi lua. Apoi a venit propunerea de la prezenta emisiunea, aşa cã am decis împreunã cu mama şi soţul meu sã accept, mai ales cã este o provocare pentru mine. Mama rãmâne sã mã ajute în continuare cu Carol, iar Alin mã susţine sã fac ceea ce îmi place. 

  Este o noua provocare. Cum te pregatesti pentru acest nou proiect din viata ta.

În primul rând, m-am pus pe slãbit. Îmi doresc sã fiu o prezenţã plãcutã atât pentru public, cât şi pentru concurenţi, pe care în curând îi voi cunoaşte. În rest, mi-am propus sã învãţ pas cu pas mersul emisiunii şi sper cã publicul va avea rãbdare cu mine, ba chiar aştept sugestiile lor şi criticile constructive. 

Putem numi acest pas ca fiind o noua etapa profesionala. Te gandesti sa te axezi mai mult spre moderarea televizata si sa faci o pauza de la actorie?

Nu mi-am fãcut niciodatã planuri legate de cariera mea sau etapele care ar trebui sã urmeze în viaţa profesionalã, ci am acceptat sau am  refuzat oferte sau propuneri de proiect în functie de program, timp sau chiar proiectul in sine. Nu am fãcut pauzã de la actorie deloc, am jucat în continuare în piese de teatru sau filme.

Ce te-ar provoca totusi sa accepti sa joci din nou intr-un nou serial? 

În momentul de faţã nu aş mai avea timp pentru a lucra la un serial, dar în alt context nu aş refuza. Serialul / telenovelele sunt marea mea iubire, iar pe platourile de filmare mã simt întotdeauna ca acasã.

  In grija cui iti vei lasa micutul ? Vor fi multe ore de emisiune, lucru care inseamna ca vei petrece poate jumatate din zi la munca. 

Cu mama şi cu Alin, iar când va mai creste îl voi lua cu mine pe platourile de filmare. Aş vrea sã vadã ce face mama, sa înţeleagã şi, cine stie, poate o sã prindã drag şi o sã vrea sã îmi urmeze paşii… ori poate îi va placea mai mult cu Alin pe şantier… cine ştie?!

 Iti este teama de acel moment? 

Nu, nu îmi este teamã. Sunt atâţia copii crescuţi de bone, pentru cã pãrinţii muncesc. Deja în 2020 este ceva normal. Eu chiar sunt norocoasã cã mã ajutã mama, iar asta îmi dã o stare de linişte. 😉 

  Ce te preocupă cel mai mult la tine in aceasta etapa a vietii tale?

Mi-aş dori sã aibã ziua mai mult de 24 de ore, sã pot sta mai mult timp cu Carol, în rest pot sã vã spun cã sunt într-o etapã a vieţii mele în care sunt foarte fericitã. Apariţia lui Carol nu ne face doar pe noi, ca pãrinţi, foarte fericiţi, ci şi pe ceilalţi membri ai familiei, bunici, mãtuşi , unchi…

  Ti-ai revenit foarte repede dupa nastere. Urmezi un regim? 

Nu mi-am revenit 100%, dar lucrez la asta. Am devenit mai atentã la ce manânc şi la ce orã şi asta m-a ajutat sã mai dau jos câteva kilograme. De curând m-am reapucat şi de salã, dar după 30 de ani, 36 în cazul meu, este mult mai greu sã ajungi la formele de dinainte de sarcinã. Nu vreau sã fac foamea ca sã slãbesc, pentru cã nu aş vrea ca organismul meu sã clacheze la un moment dat, aşa cã o iau uşor. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare