; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana dumitrescu

EXCLUSIV. Diana Dumitrescu, despre dificultățile rolului de prezentatoare: „Să moderezi o emisiune zilnică este cu adevărat o provocare”

04 May 2020

Diana Dumitrescu se află la prima experiență în rolul de prezentatoare. Deși pare ușor, actrița ne-a mărturisit că a întâmpinat dificultăți însă se menține optimistă și dorește să acumuleze cât mai mute cunoștiințe. 

 

„Sã moderezi o emisiune zilnicã, cu 20 de concurenţi, este cu adevãrat o provocare, mai ales pentru cineva care nu era obişnuit cu acest tip de show. Învãţ din mers, sunt cu ochii pe concurenţi şi de acasã, cu ajutorul platformei AntenaPlay, unde îi pot vedea 24 de ore din 24, şi încerc sã fiu cât mai imparţialã cu ei.  Este nou pentru mine acest capitol, dar mã bazez pe o echipã de profesionişti', a declarat Diana în exclusivitate pentru TVMania. 

Aceasta a menționat că s-a pregătit temeinic pentru noul său proiect, având în vedere că au trecut câțiva ani de când nu a mai apărut o perioadă atât de lungă de timp pe micile ecrane: 

„Am urmat o dietã echilibratã, care sã mã ajute sã mai dau jos 3-4 kilograme,  mişcare nu pot sã spun cã am fãcut mai mult decât fac de obicei, cine are copil mic ştie cã mişcare chiar nu îţi lipseşte 😀 şi  am fãcut multe repetiţii în platoul emisiunii, alãturi de colegii mei de la Mireasa', a mai spus ea. 

În ceea ce privește programul este fericită că timpul îi este suficient pentru a petrece cât mai mult alături de micul său fiu, Carol, care încă nu a împlinit 2 anișori.

Într-adevãr, mi s-a schimbat programul, însã nu în mod radical. Lipsesc de acasã doar câteva ore pe zi, iar cea mai mare parte a timpului pe care îl petrec departe de casã Carol îl doarme Dimineaţa ne facem tabieturile împreunã, la fel şi seara, aşa cã ne considerãm norocoşi', a încheiat actrița 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare