Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

EXCLUSIV | Daniel Pavel, viață de supraviețuitor la tropice: „Survivor România, o experiență unică!”

EXCLUSIV | Daniel Pavel, viață de supraviețuitor la tropice: "Survivor România, o experiență unică!"

de Redactia Tvmania

Aflat în Republica Dominicană, prezentatorul Daniel Pavel ne-a povestit cum s-a adaptat condițiilor de la tropice, la filmările show-ului difuzat de Kanal D.

De mai bine de o lună, Daniel Pavel a dat frigul Vienei, unde locuia, pe arșița soarelui din Republica Dominicană, pentru a prezenta sezonul doi „Survivor România” la Kanal D. Cât de ușoară a fost adaptarea la condițiile meteo, dar și la trasee, ne-a povestit chiar el.

TVMania: A trecut deja o lună în Republica Dominicană. Cum a fost adaptarea?

Daniel Pavel: Așa este, calendaristic a trecut o lună, însă simt că parcă a trecut o mică viață. Sunt o fire care se adaptează destul de repede la condiții meteo și geografice diferite, și prin prisma vechii mele meserii de călător (fost ofițer de marină, n.r.). Însă în Dominicană „ajustarea” nu a fost chiar imediată. Realizarea unui show de anvergură cum este „Survivor România” implică un mecanism extrem de elaborat de platouri și tehnică, desfășurat în aer liber, sub intemperiile vremii de la tropice; să fii parte din acest sistem de lucru ia, în sine, timp de adaptare. Conduci pe drumurile locale, apoi prin junglă sau către plaje cu bărcile și, în toată logistica, trebuie să-ți găsești starea și energia pentru a transmite totul, perfect coerent și dinamic, publicului de acasă.

TVMania:  Care este programul zilnic?

Daniel Pavel: În linii generale, 6 zile și jumătate din 7 suntem prinși cu filmările. În funcție de planning, acestea pot fi și câte două pe zi, pentru că aici filmează un angrenaj uriaș de media. Dar, pentru mine, independent de ce și câte filmări sunt pe zi, mă trezesc la ora locală 6.00 (în România, ora 12.00) și încep ziua cu o alergare pe câmpiile și prin mica pădurice de lângă casa unde locuiesc; urmează un set minimal de încălzire pe care mi l-a prescris, să spunem așa, antrenorul meu de fitness, fratele meu, Liviu. Apoi, cafeaua și un mic dejun frugal cu echipa, într-o zonă foarte apropiată de unde locuiesc, după care sărim pe „caii-putere” pentru a merge să-i întâlnim, la locul ales pentru traseul zilei, pe ceilalți membri ai echipei de producție, colegii turci, și pe concurenți, care vin de pe insulele lor. Ziua zboară cu confruntările epice dintre ei, apoi se lasă seara peste oboseala zilei. Dacă nu e prea târziu, fac un Skype cu iubita mea și cu băiatul meu, cu mama lui, cu care depănăm ziua, încercând să suplinim distanța asta mare. Cu cei dragi reușesc să vorbesc destul de des, Slavă Domnului! Dacă nu ne auzim, ne scriem mesaje, și cu sora, și fratele meu; din când în când, ne ostoim dorul cu apel video și cu patriarhul familiei noastre, tata. Un mare fan al emisiunii „Survivor România” și al Kanal D încă de dinainte de „Survivor”, pasionat de serialele turcești de la difuzarea seriei „Suleyman Magnificul” încoace, tata este ultimul mohican al unei lumii bucureștene ce încet-încet dispare, din păcate.

Citește interviul integral în numărul 7 al revistei TV MANIA, disponibilă la toate punctele de difuzare a presei, de astăzi,  15 februarie. GRATUIT împreuna cu revista,  primiți ”PREISTORIA”, primul volum din colecția „Istoria pentru copii”.


Nu pierdeți „Survivor România”, reality show-ul prezentat de Daniel Pavel, de joi până duminică, de la 20:00, la Kanal D!

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton