; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel Pavel, prezentator Survivor Romania (2)

EXCLUSIV. Daniel Pavel și-a lăsat acasă băiatul și iubita pentru „Survivor România”

28 January 2021

Sezonul 2 al emisiunii „Surviror România' a debutat cu o schimbare majoră: un nou prezentator. Daniel Pavel (44 de ani) are o carieră impresionantă în industria media și este pregătit de un nou capitol în viața profesională. 

Prezentatorul locuiește de 5 ani în Austria, unde s-a mutat tot pentru un proiect. 

 „Da, locuiesc de 5 ani în Austria. Am plecat din România pentru un proiect media, deopotrivă inedit,dar și cu presiune mare de implementare – primul radio live de cumpărături din România. Proiectul a presupus prezența, ca redactor-șef, full time la Viena. Am adus acolo o echipă de specialiști media din România pentru a lucra alături de colegi internaționali care făceau același tip de proiect pentru țările lor, unde același concern are operațiuni. În România, grație celor de la Penny, cu ale cărui echipe de management am pornit, consolidat și adus la succes comercial, radioul emitea live, în toate magazinele rețelei de retail alimentar, 15 ore de programe de infotainment comercial și plasare de produse. Astfel, pot spune că nu am fost plecat niciodată din țară, și de departe am fost mai aproape ca niciodată', a declarat Daniel Pavel pentru TVMania. 

Daniel Pavel este divorțat și are un băiat în vârstă de 16 ani, care a rămas în Viena pentru a studia:

 

Pe măsură ce trec zilele este din ce în ce mai greu. Obisnuiam sa mă antrenez cu băiatul meu, să ieșim în natura ofentantă a locurilor de pe lângă Viena și să-l cum se joacă jocurile lui video preferate, servindu-ne din când în când câte o chestie sarcastică în 4 limbi vorbite perfect. Este elev al Școlii Franceze de la Viena și vorbitor nativ, pe lângă franceză, de germană, engleză și bineînțeles, română. Dar este deja destul de independent și știe că la vară avem o nouă mare de explorat – e pasiune de familie. 

Actuala parteneră de viață a prezentatorului nu a putut nici ea să îl însoțească în Republica Dominicană:

Nu, ea are un job de răspundere într-o firmă lider de piață, în Viena și perioada următoare coincide cu o încărcare foarte mare și la ea, ca și la mine. Ne focusăm pe activitățile fiecăruia și, în funcție de fusul orar, încercăm să întreținem, chiar și de la distanța aceasta, acele mici plăceri ale vieții noastre: ea cu pahar de gruener veltiner în mănă, eu povestind câte în lună și în stele, sau ea citindu-mi ceva ce a impresionat-o în ziua respectivă, în timp ce privim un apus din Dominicană', a mai povestit Daniel pentru TVmania. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare