; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ilinca vandici

EXCLUSIV. Cum petrece Ilinca Vandici în noaptea dintre ani

31 December 2020

Petrecerile rămân la acest final de an doar o amintire.  Totuși, dacă am sta să privim partea bună a acestui an dificil am putea spune că ne-a oferit ocazia de a petrece mai mult timp alături de  cei dragi. Iar pentru cei care, poate, în această perioadă munceau mai mult, le-a oferit ocazia să se odihnească.

Acesta este și cazul Ilincăi Vandici care, după un an plin de colaborări și filmări pentru emisiunea „Bravo, ai stil!', de la Kanal D, va petrece alături de cei dragi Revelionul.

„Vom sta tot acasă, la trecerea dintre ani vom ciocni un pahar de șampanie și apoi vom urmări Revelionul Kanal D, care se anunță unul plin de surprize, și vom urmări și un film bun. Ne doream să stăm acasă de Anul Nou, pentru că Zian este mare, înțelege tot ceea ce se întâmplă în jurul lui și ne dorim să petrecem aceste momente alături de el', a declarat Ilinca Vandici revistei TVMania.

Pentru 2021, Ilinca preferă să nu își mai facă planuri pe termen lung și nici să aibă așteptări:

„Nu am nicio așteptare. Am învățat în acest an să nu mai am așteptări, să nu-mi mai fac planuri, las viața să mă surprindă! Iau provocările așa cum vin și încerc să le fac față cu brio. Mă bucur de fiecare clipă', ne-a mai spus frumoasa prezentatoare.

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare