; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Corina Caragea

EXCLUSIV. Cum crede Corina Caragea că se va schimba lumea sportului după această perioadă

07 April 2020

Corina Caragea a început să prezinte ştirile sportive de la Pro TV în 2005 și de atunci este la zi cu toate noutățile din acest domeniu. 2020 a venit cu multe schimbări în sport, însă vedeta speră ca aceste impedimente să nu aducă modificări drastice.

 

„Eu sper să nu se schimbe. Sportul aduce oamenii împreună, leagă prietenii, suporterii traversează planeta să se poată bucura alături de echipa favorită, sportul ne face pe toți fericiți, atât în fața televizorului, laturi de familie, într-un bar cu gașca în jur, pe străzi unde ne strigăm bucuria sau pe stadion, unde ne trezim că ne luăm în brațe cu necunoscutul de lângă, la gol. Ducem dorul cu toții acestor momente în această pauză forțată, am mutat sportul în propriile balcoane și sufragerii, jucăm online, în rețea, dar nimic nu poate înlocui bucuria trăită în echipă', a povestit Corina Caragea pentru TVMania.

Pe de altă parte, Corina consideră că încercările prin care televiziunea trece acum ne vor ajuta pe noi, telespectatorii și cititorii din online să verificăm mai bine sursa corectă a informațiilor:

„Este esențial ca în această perioadă să ne luăm informațiile din surse oficiale, sigure și verificate. Să nu ne lăsăm influențați de diverși „specialiști' apăruți peste noapte, să ascultăm numai de autoritățile în domeniu, să nu intrăm în panică și să încercăm să ne păstrăm calmul. Eu urmăresc Știrile PRO TV, nu cad în capcana breaking news-urilor din oră în oră la orice, a dezbaterilor fără sfârșit, și nu mă iau după sfaturile din rețelele sociale, căci acum oricine poate scrie pe internet orice fără să fie verificat în vreun fel. După această perioadă cred că vom putea și mai bine să vedem această „sită' a informațiilor. Într-o mare de păreri și știri, numai cele corecte și verificate vor fi luate în seamă, sper. Atât la TV, cât și în online, însă doar anumite site-uri serioase'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare