; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ana Morodan

EXCLUSIV. Cum a trecut Ana Morodan prin izolare: „Cu destul de mult alcool, suficiente crize de anxietate și prea multă muncă”

22 June 2020

 

Ana Morodan aka Contesa Digitală a terminat recent, alături de colegii Inna, Horia Brenciu și Codin Maticiuc, filmările la viitorul show Pro TV „Masked Singer România'. Cum a fost revederea cu colegii, dar și cum a trecut de perioada de izolare, ne-a povestit vedeta în stilu-i caracteristic.  

 

TVmania: Ce te-a atras la acest proiect?

E o perfecțiune de show. De la secretomania absolut imposibil de spart, la costumele incredibil de creative, combinația din juriu care e dement de surprinzătoare și carismatică, până la muzică, enormul party și personajele care se ascund în spatele măștilor (celebrități pe care în vecii vecilor nu le-aș fi văzut în astfel de ipostaze), totul e im-pe-ca-bil și totally FUN. Cum să nu mi se pară superb să fac parte dintr-un astfel de proiect? E vis nebunesc devenit realitate, parol!

 

Cum a fost revederea cu colegii?

Aș vrea să vă pot spune că am plâns unii în brațele celorlalți, dar nu. Nu avem voie, oricum, să fim atât de intimi și, în plus, la juriul și echipa asta demente, totul e despre râs. Despre ironii, umor fără cenzură și o complicitate pe care, zic eu, e imposibil să o construiești atât de repede si de convingător, dacă nu e chimie reală. Suntem mai tari decat Familia Addams, vă promit.

 

Nu faci alergie când auzi cuvântul mască'?

Nope, deloc. Fac alergie la indolență, lipsa de empatie și dramoleta perpetuă pe care o fac unii pentru un gest absolut civilizat, care ne poate proteja și pe noi, și pe cei pe care îi iubim. E doar o mască, nu ne trimite nimeni pe front, ce atâta tura-vura?

 

Cum ai trecut prin această perioadă de izolare?

Cu destul de mult alcool, suficiente crize de anxietate și prea multă muncă. Mi-am terminat și lansat toate proiectele de care nu aveam timp în lumea de dinainte, am bocit, am băut, am avut program de lucru de 20 de ore/zi și am supraviețuit. 

 

Ce ai făcut în tot acest timp?

Mi-ar plăcea să vă spun că am devenit zen, calmă și mi-am pierdut pofta de extravaganțe. Adevărul e că am exagerat cu toate: si culinar, si workoholism, si griji, și scenarită, și telefoane, si planuri, și panici. Asta am făcut: prea mult din prea multe.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare