; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anca dumitra

EXCLUSIV. Cum a afectat-o pe actrița Anca Dumitra, Gianina din „Las Fierbinți”, perioada izolării

08 July 2020

Anca Dumitra (32 de ani), naiva Gianina din serialul „Las Fierbinți' de la Pro TV, ne-a dezvăluit că s-a întors pe platourile de filmare alături de colegii ei. Actrița ne-a vorbit despre perioada izolării și cum a afectat-o pandemia. 

 

Timp de trei luni toate producțiile de la Pro TV și-au închis obloanele, pentru a proteja sănătatea echipelor, printre ele și celebrul serial de la Pro TV, „Las Fierbinți'. Anca Dumitra, cea care o interpretează pe Gianina, ne-a dezvăluit că, imediat după Rusalii, echipa serialului a revenit pe platourile de filmare:

„Am așteptat cu drag și dor revederea cu colegii. Mă bucur că suntem sănătoși și voioși și puși pe treabă. Am revenit cu entuziasm și cu bucurie și eu mărturisesc și cu vreo 2 kilograme în plus 😊. Sperăm să avem parte de zile bune, să ducem la bun sfârșit fiecare nouă zi și să ne revedem curând și pe Pro TV cu noi episoade 😊'.

O perioadă a schimbărilor

La fel de mult timp a trecut și de când reflectoarele în sălile de spectacol din ţară (şi nu numai) s-au stins, meseria ei fiind profund afectată „prin faptul că s-a oprit pentru o bună perioadă de timp absolut tot ce lucram, repetiții, filmări, spectacole, cum a fost și firesc, de altfel. Încet, încet reluăm lucrul și se restabilește o ordine', ne-a povestit Anca.

Tot în ceea ce privește actoria, ea ne-a dezvăluit că în momentele în care își alege noi proiecte o face de fiecare dată în funcție de intuiție, însă nu mereu îi este ușor:

„Depinde de situație, de alegeri, e mult de discutat aici și sunt multe aspecte de luat în seamă, uneori da, alteori necesită mai mult timp o alegere'. 

Dorul de casă, cea mai mare apăsare

Născută și crescută în Craiova până în adolescență, a fost pentru prima oară când Anca nu și-a petrecut sărbătorile primăverii alături de cei dragi și a mărturisit că a fost o perioadă cu încercări sufletești:

„Mi-a lipsit familia în toată această perioadă, părinții, nepoțica, a fost pentru prima dată când am petrecut sărbătorile pascale în București. O perioadă de încercare din multe puncte de vedere, însă mă bucur că am traversat-o sănătoși și ne-am putut revedea cu toții', a povestit Anca, accentuând că: „uneori dorul poate fi copleșitor și deznădăjduitor'. Pe de altă parte, actrița și-a dezvoltat abilitățile în bucătărie, însă acum ne îndeamnă să ne bucurăm de tot ce ne-nconjoară: „Am vizionat multe interviuri cu actori, multe rețte culinare, pot să vă dau rețeta celui mai bun tiramisu. Însă acum, recomand cu căldură, plimbările în aer liber, undeva la munte, la țară, unde există o posibilitate de a fugi de oraș și de locuință, cu drag vă îndemn'.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare