; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

60841940_134466980987512_3820471902067641108_n

EXCLUSIV. Cu ce își umple timpul Răzvan Fodor în carantină

20 April 2020

Întors din Asia, unde a filmat pentru reality-show-ul „Asia Express – Drumul comorilor', Răzvan Fodor s-a adaptat rapid condițiilor impuse de pandemia cu coronavirus. Prezentatorul recunoaște că viața e ușoară pentru el în această perioadă deoarece stă la curte. 

TVmania: Cum arăta programul tău înainte de carantină și cum arată acum?

Răzvan Fodor: Sper să nu sune aiurea, dar culmea e că arăta tot cam așa. De-abia întors din Asia, voiam doar să stau cu moțatele mele și să mă încarc cu energie așa, din familie. Tocmai când mă hotărâsem să scot nasul în societate, a venit pandemia și mi-a tăiat elanul.

Ce faci toata ziua în casă?

Norocul nostru e că stăm la curte, iar în perioada de primăvară avem în fiecare an de lucru în grădină: eu mă ocup de pomi și gazon, fetele de flori și amenajare în general. În zilele cu vreme frumoasă, aproape că nu intrăm în casă de dimineața până seara. Iar în casă… o luăm de la capăt: gătit, joacă și lecții cu copilul, nevastă-mea face curățenie de parcă ne pregătim de inspecție în fiecare zi, „Asia Express', filme. 

Ce ai descoperit despre tine în urma participării la „Asia Express – Drumul comorilor'?

Am descoperit cât de mult îmi poate lipsi familia, cât de repede se poate adapta corpul la condiții neprietenoase, că dacă mănânci doar o dată pe zi, ai mai multă energie decât dacă mănânci de 2-3 ori, că suntem niște norocoși că ne-am născut unde ne-am născut și, nu în ultimul rând, că nu mor caii când vor câinii 😊.

În ce moment ți-a fost cel mai greu în acest concurs?

În Taiwan am prins cele mai grele etape. Tot efortul a fost dublat de faptul că găseam cu greu oameni cu care să ne înțelegem în engleză, iar atunci când nu vorbești aceeași limbă, cine Dumnezeu să te ia în mașina, casa, viața lui? În plus, cele două luni în care nu mi-am văzut familia începuseră să atârne din ce în ce mai greu. Eram și prins între dorul de cei dragi și dorința de a ieși din competiție cu capul sus, pentru că realizam că mai sunt doar câteva etape până la final și nu voiam să las armele jos.

Echipa câștigătoare a show-ului „Asia Express – Drumul comorilor' va fi aflată pe 22 aprilie, când Antena 1 va difuza finala. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare