; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Corina Danila (2)

EXCLUSIV. Corina Dănilă: „Mă pregătesc de o premieră. Până acum nu am avut ocazia să fac un Revelion…”

27 December 2019
Corina Dănilă va fi pe micile ecrane la TVR 2 în noaptea dintre ani, însă se pregătește și de o schimbare în rutina sa în ceea ce privește pertrecerea din acea noapte. Într-un mini-interviu, Corina a dezvăluit în exclusivitate pentru TVMania dorințele sale pentru anul următor și unde o va prinde ora 12 noaptea a anului nou. 
 
De ce să nu pierdem Programul Special de Revelion de la TVR 2?
Echipa Galei Umorului a pregătit momente extraordinare la GALA TELEREVELIOANELOR. Numai la TVR 2 vă veţi întâlni cu nume de legendă ale comediei româneşti, Amza Pellea, Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Puiu Călinescu, Horaţiu Mălăele, Carmen Stănescu şi Jean Constantin, din Arhiva TVR. Lor li se alătură actorii Marius Rizea, Mirela Zeţa, Silviu Debu în delicioase momente umoristice actuale. Şi tot aici îl avem invitat special pe marele actor Dorel Vişan care joacă în două scenete extraordinare.

Unde vei petrece Revelionul?

Mă pregătesc de o premieră. Până acum nu am avut ocazia să fac un Revelion în aer liber în Piaţă şi să întâmpin noul an alături de toţi bucureştenii. Asta îmi doresc să fac anul acesta.
Ce aşteptări ai de la anul 2020?
Provoc anul 2020 să mă surprindă cât mai plăcut, pe toate planurile! Sper să meargă bine proiectele pe care le-am început, să joc într-un film, în mai multe piese de teatru şi să ne urmăriţi la Gala Umorului, pe TVR 2!
 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare