; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Corina Danila (2)

EXCLUSIV Corina Dănilă: „Am parte de un personaj plin de energie”

26 October 2018

Corina Dănilă este foarte încântată de cel mai recent proiect tv al ei, sitcomul „Primăverii' difuzat de TVR 2 de luni până joi de la 21.00, actoria fiind marea ei pasiune. Vedeta ne-a povestit cum se simte la filmările acestui serial, dar şi unde o mai putem vedea toamna aceasta. 

Corina Dănilă (46 de ani) s-a bucurat de orice rol pe care l-a primit până acum în carieră pentru că, spune ea, „fiecare a fost o bucurie și o „întâlnire' pentru mine'. Mă încântă să descopăr, mă interesează „drumul' până la destinație'. Aşa că personajul Dana din sitcomul „Primăverii', început la TVR 2 pe 8 octombrie, nu avea cum să facă excepţie:

„Dana, personajul interpretat de mine, este efervescentă și ușor naivă. Am parte de un personaj plin de energie și foarte pitoresc'. Cât priveşte asemănarea cu ea, Corina ne-a zis că au câteva caracteristici comune: „Mă identific poate doar în dorința ca toți cei din jur să mănânce sănătos, dar și în determinarea pe care o are Dana în a rezolva toate problemele. Mă încântă foarte tare situațiile prin care scenaristul Octavian Strunilă o pune să treacă'.  

Corina se înţelege bine cu ceilalţi actori din distribuţia sitcomului „Primăverii', în special cu Maia Morgenstern: „Doamna Maia Morgenstern este extraordinară! Se joacă alături de noi, improvizează, ne susține! Este o bucurie, un noroc, o binecuvântare!'.

La tv, dar şi la teatru

Vedeta TVR 2 filmează de zor la această producţie tv, având alături o echipă care o face să uite de orele lungi şi obositoare de pe platouri:

„Avem parte de o atmosferă extrem de prietenoasă pe platouri. Lucrăm foarte bine cu echipa tehnică, de la regizorul Larry Maronese, până la colegii operatori, sunetiști, regie de platou, recuzită, costume, machiaj. Pe noi, actorii, ne bucură de fiecare dată, reacțiile colegilor din platou, faptul că îi amuză ce facem în fața camerelor, începând de dimineață, de la ora 7.00, când auzim: „Motor! Acțiune!'. Îmi doresc să existe cât mai multe sezoane, care să fie pe placul telespectatorilor!'. Toamna aceasta, Corina poate fi văzută şi pe scena teatrului, nu doar pe micile ecrane: „Mă întâlnesc cu spectatorii din București la Teatrul Elisabeta („O căsnicie liniștită', de Noel Coward, regia Ștefan Ruxanda), la Teatrul Metropolis („Paganini', regia Mick Davis), la Teatrul Dramaturgilor Români („Autorul e în sală', de Ion Băieșu, regia Dan Tudor), în cea mai recentă premieră de la Teatrul Arte dell’Anima („Totul despre femei', de Miro Gavran, regia Felix Crainicu), dar și în țară unde ajung cu aceste piese în turnee'.

Aşa că prea mult timp liber nu-i mai rămâne. Chiar şi aşa, actriţa nu se abate de la regimul ei de viaţă sănătos, care a ajutat-o să dea jos 19 kilograme: „Mănânc sănătos, fac tot posibilul să nu sar peste mese, plec cu casoletele de mâncare la mine, mă hidratez cât pot de bine și urmez în continuare programul „Good Life', de la clinica BioTerraMed, sub îndrumarea specialiștilor de acolo'. Când vrea să se relaxeze, Corina Dănilă citeşte, se uită la filme, iese în parc sau se bucură de compania fiicei sale, Rianna, boboc de liceu.

Corina a fost protagonista primei telenovele româneşti, „Numai iubirea', care a avut premiera în 2004, la Acasă, şi în care au mai jucat, printre alţii, Oana Zăvoranu şi Alexandru Papadopol. „Îmi amintesc că am fost foarte emoţionată atunci. Era prima telenovelă românească și toți ne doream să iasă foarte bine, ceea ce s-a și întâmplat', ne-a povestit ea.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare