; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Corina Caragea

EXCLUSIV. Corina Caragea și-a anulat 4 vacanțe din cauza pandemiei. Ce are în plan după această perioadă

03 April 2020

Pasionată de călătorii, Corina Caragea a fost afectată de pandemia de COVID-19 și din acest punct de vedere. În ultima perioadă i-au fost anulate 4 vacanțe, însă prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV trăiește cu speranța că după această perioadă va putea să se bucure de destinațiile pe care își dorea să le viziteze.

 

Știm că din cauza pandemiei ți s-au anulat 4 vacanțe. Unde aveai planificat să călătorești?

La Madrid, în primul rând. Exact când numărul îmbolnăvirilor și deceselor în Madrid a început să o ia la galop, eu trebuia să fiu acolo. Un citybreak în orașul meu preferat s-a dus pe apa sâmbetei, dar iată că e mai bine că am ramas acasă de această dată. Însă abia aștept să treaca totul, căci mi-am amânat biletele, nu le-am anulat. Nu voi renunța la călătorii. Apoi aveam bilete la un concert la Valencia, cred că îmi pot lua adio și de la acest citybreak, sărbătoream ziua verișoarei mele la Barcelona după Paște, acum o vom sărbători prin Facetime în sufrageriile noastre… Iar în iulie plănuiam să merg la Londra să văd pe viu finala EURO. Și acest eveniment s-a amânat cu un an. Noroc că m-am oprit aici cu planurile și banii dați pe bilete, căci cine știe cât va dura această perioadă neagră pentru turism și pentru noi toți.

Vei continua însă aceste aventuri după ce trece perioada aceasta?

Cu siguranță. Pentru că turismul a simțit din plin această lovitură, cred că trebuie ajutat să își revină. Orașe ale căror locuitori se plângeau până acum că nu mai fac față avalanșei de turiști gălăgioși, chiar ieșeau în stradă să protesteze căci turiștii le-au ridicat prețul chiriilor, le-au murdărit străzile și le-au deranjat liniștea ori le-au distrus obiectivele turistice, acum aceste străzi sunt pustii și chiar aceste orașe suferă cel mai mult. Au un număr foarte mare de îmbolnăviri și efectele se vor vedea pe termen lung și în turism. Pe de altă parte, există țări care trăiau numai din asta, țări sărace din Asia care datorită turiștilor înfloreau, mai toți locuitorii munceau în această industrie și se pricepeau extraordinar să îl facă pe turist să se simtă excelent la ei acasă. Ce vor face de acum încolo dacă nouă ne va fi frică să călătorim? 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare