;
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Corina caragea

Corina Caragea: „Nu sunt măritată cu un milionar”

12 November 2020

 

Corina Caragea, prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV, ne-a mărturisit că oamenii care nu o cunosc au false impresii despre viața sa. 

Deși nu vorbește mult despre viața din spatele micilor ecrane, Corina și-a dorit ca publicul să afle mai multe despre ea. Este necăsătorită, însă unele zvonuri, pe care aceasta le cataloghează ca fiind „fake news',  au ajuns să o deranjeze. 

„Mi-aș dori cca publicul să știe că nu sunt, non stop, în vacanță și nu sunt bogată:))). Și nici măritată cu un milionar. Impresia oamenilor asta e, induși în eroare de feed-ul meu de Instagram plin de poze din călătoriile mele ce au fost odată, iar defectul meu e că fac foarte multe poze. De aceea pare că sunt mereu plecată în locuri exotice, când eu dorm pe mine cu noaptea în cap duminica, în cabina de montaj și, într-o pauză, postez o amintire doar. Și nici nu m-am măritat, nu vă mai luați după fake news', a declarat Corina Caragea.

Atunci când nu călătorește, Corina se bucură de micile plăceri ale vieții, pasiunile sale și de îngrijirea personală:

„Încerc să mă țin cât mai mult de sport, mă duc la sală ca la job, editez poze, montez, scriu pentru blog-ul meu, merg la cinema, mă plimb în parc, fac piața:) Lucruri normale, zic eu', ne-a mai povestit Corina.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare