; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bogdan Boanta si Cocuta

EXCLUSIV. Cocuța și Bogdan Boantă: „Ne-ar plăcea foarte mult să fim concurenți și în sezonul următor”

14 April 2019

Cocuța și Bogdan Boantă au intrat în etapa finală a show-ului „Asia Express'.  2 zile ne mai despart până vom afla cine este marele câștigător și cine reușește să termine „Drumul elefantului'. Până atunci v-am pregătit o serie de interviuri exclusive cu finaliștii emisiunii. 

 

 

  1. Ce atuuri credeți că v-au adus pe primele 4 locuri?

Credem că am ajuns pe primele locuri datorită faptului că suntem foarte, dar foarte competitivi, pentru că suntem ambițioși și pentru că ne-am dorit foarte tare să ne autodepășim. Suntem dansatori în primul rând, și asta ne-a ajutat foarte mult. De asemenea, noi nu ne mulțumim niciodată cu puțin și vrem să dăm tot ce avem mai bun din noi așa că asta am făcut și în ASIA EXPRESS': am tras în fiecare zi cât mai mult de noi pentru a fi mereu pe locul 1, sau cel puțin printre echipele fruntașe. 

  

  1. Care a fost cel mai dificil moment pentru voi în această cursă? Dar cel mai frumos?

Cel mai dificil moment a fost momentul în care am fost despărțiți și am plecat singuri în cursă. Pentru că ne-am trezit brusc, după atâtea săptămâni de competiție, că trebuie să facem toate misiunile singuri, să facem autostopul singuri, să căutăm cazare singuri. Practic, eram pe cont propriu și nu mai era niciun umăr de sprijin sau cineva care să ne ajute. 

Separat de acest moment, cel mai greu ne era seara când trebuia să căutăm cazare. Dacă în timpul zilei nu simțeam oboseala, pentru că eram sub efectul adrenalinei, când se dădea STOP cursă, nu mai aveam nicio miză. Și abia atunci simțeam oboseală acumulată de-a lungul zilei. Și tocmai acesta era momentul în care trebuia să fim cei mai drăguți, să zâmbim, să fim prietenoși pentru ca oamenii să ne primească în casele lor și să ne dea de mâncare. 

Au fost mai multe momente frumoase în această competiție. Unul dintre ele a fost momentul în care ne-am reunit după ce fuseserăm despărțiți și a plecat fiecare singur în cursă. Un alt moment frumos a fost când am câștigat cea de-a 2-a imunitate și am luat cina cu prietenii nostril, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, la hotel. De asemenea, un moment foarte frumos și foarte special a fost când am primit scrisorile pe care ni le-am scris unul altuia când am fost plecați singuri în cursă. 

 Și bineînțeles, de fiecare dată când câștigam câte o amuletă sau ajungeam primii la punctul de control. Noi am afirmat de la început că suntem competitivi. Bucuria era imensă când ajungeam la Gina și vedeam caiețelul acela gol și eram primii. Eram atât de bucuroși că ne-am fi scris numele pe toată pagina, nu doar pe un rând. 

 

  1. Care este cea mai importantă lecție învățată în Asia Express'?

Am învățat foarte multe lucruri în 'ASIA EXPRESS'. Ne-am depășit limitele, am făcut lucruri de care nu credeam că suntem capabili, dar poate cea mai importantă lecție este că trebuie să avem mai multă încredere în noi. Au fost momente în care eram convinși să suntem ultimii, că suntem repetenții' clasei și când ajungeam la Gina eram printre primele trei echipe. Erau momente în care eram convinși că nu vom ajunge niciodată că și toate perechile sunt înaintea noastră și, cu toate astea, clasamentul arata altfel. Și asta ne-a demonstrat de fiecare dată că trebuie să avem mai multă încredere în noi, că putem, că suntem capabili, că suntem o echipă puternică și că putem să ajungem în finală. Și dacă am ajuns până aici, între ultimele echipe, suntem cu siguranță doi oameni foarte puternici care au trecut cu bine peste toate obstacolele acestei competiții și trebuie să avem încredere în noi și forțele noastre! GO TEAM COBO :)) 

 

  1. Ați mai spune DA' unei asemenea provocari ?

În fiecare seară spuneam că nu mai putem, că vrem acasă, că e prea greu, că această competiție nu e de noi. Și apoi venea dimineața și parcă se reseta totul. O luam de la capăt cu aceeași energie, cu același elan, cu aceeași dorință de a câștiga. Și așa am trecut peste fiecare zi. Când s-a terminat competiția, abia așteptam să ajungem în România. Dar după câteva zile, ni s-a făcut dor de acea adrenalină și acea senzație de neegalat. Iar acum când privim imaginile și vedem tot ceea ce am reușit să facem în ASIA EXPRESS, putem spune cu toată încrederea că DA, ne-ar plăcea foarte mult să fim concurenți și în sezonul următor! 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare