; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefi la cutite

EXCLUSIV. Chefii Florin, Cătălin și Sorin, declarații despre finala sezonului 7 „Chefi la cuțite”

17 December 2019

După cele trei probe de foc, trei provocări culinare diferite prin care cei nouă semifinaliști au trecut în ediția de luni, azi, de la 20:00, seara va începe cu verdictul mult așteptat. Telespectatorii Antena 1 vor afla care sunt numele celor trei finaliști ai sezonului 7, ce se vor duela în cea mai grea probă de gătit de până acum. Diferențierea între semifinaliști și finaliști se va face pe baza punctajului obținut în urma probelor de luni seară, iar această diferență nu este una mare, căci, după cum au mărturisit și chefii, sezonul 7 este sezonul farfuriilor spectaculoase

În exclusivitate pentru TVMania, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au dezvăluit cum a fost finala acestui sezon pentru ei: 

Fiecare finală, fiecare semifinală este o lecție, indiferent de rezultat. Toate te pregătesc pentru ceeea ce urmează sezonul următor, toate contribuie la strategia cu care vrei să continui în acest concurs. Pentru mine, semifinala a fost una foarta interesantă. Veți vedea că spre deosebire de ceilalți ani, în acest sezon este posibilă participarea concurenților în toate cele trei probe, fără eliminare consecutivă, ci cu punctaje acumulate. Pare un pic mai complicat, pentru că sunt mai multe farfurii de jurizat, dar în acest fel toți bucătarii au o șansă spre finală. Dacă nu excelează în prima probă, de exemplu, se pot strădui să facă spectacol în farfurie în celălalte două și nu riscă să fie eliminați din prima', a povestit Florin Dumitrescu.

Cătălin Scărlătescu crede că cifrele norocoase din viața sa îi vor aduce noroc în emisiunea din această seară:

„Eu am intrat în acest sezon cu o energie diferită. Pentru mine, atât audițiile, battle-urile cât și finala au fost speciale, iar sezonul se va sfârși apoteotic. Telespectatorii vor vedea curând. Spun asta pentru că eu sunt născut în luna a 7-a, în anul 1971, la 7 dimineața, deci pentru mine această cifră are o rezonanță aparte'.

Iar, Sorin Bontea speră că seara finalei va fi colorată în cea a echipei sale, verde: 

„Sezonul 7 a fost unul cu totul și cu totul special, per total! În primul rând, anul acesta ne-am mărit familia, adică am fost nevoiți să alegem un om în plus în echipă, iar în al doilea rând, am stabilit de comun acord regula conform căreia cuțitele de aur nu pot fi furate cu amuleta de schimb. De-a lungul battle-urilor am trăit un carusel de emoții în platou, dar am avut mereu încredere în echipa mea că va reuși. Mi-am ales niște bucătari talentați, plini de viață, așa cum o fac de obicei, și mi-am dorit ca seara finalei să fie colorată în verde.  '.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare