; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Personajele principale Dragoste si ura   Ali si Mavi

EXCLUSIV. Ce fac vara aceasta protagoniştii din „Dragoste şi ură”, Burcu Kıratlı şi Emrah Erdogan

08 June 2018

Deşi filmează de zor la sezonul doi al producţiei „Dragoste şi ură' (Kanal D), actorii Burcu Kıratlı şi Emrah Erdogan şi-au făcut timp să ne răspundă la întrebări. Aflaţi, în exclusivitate, cum e atmosfera pe platourile serialului şi ce planuri au vara aceasta interpreţii lui Mavi şi Ali. În frumoasa Cappadocie, actorii Burcu Kıratlı (28 de ani) şi Emrah Erdogan (47 de ani) filmează în prezent cam 10 ore pe zi pentru serialul „Dragoste şi ură' („Aşk ve Mavi'), care, în Turcia, a ajuns la sezonul doi. Cu siguranţă filmările nu vor mai dura foarte mult şi cei doi actori se vor putea bucura de o binemeritată vacanţă. Producătorii nu au anunţat dacă vor face şi cel de-al treilea sezon la toamnă, dar sunt mari şanse ca acest lucru să se întâmple, mai ales că producţia face audienţe foarte bune la postul turcesc Atv. La noi, Kanal D difuzează „Dragoste şi ură' de luni până vineri de la 20.00.

Burcu Kıratlı trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Polat Sadunoglu, un afacerist turc. „Suntem împreună de doi ani, dar nici nu am simţit că a trecut atâta timp. Polat este un bărbat extraordinar, are simţul umorului foarte dezvoltat. Amândoi împărtăşim pasiunea pentru film. Călătorim de câte ori avem ocazia, facem sport, ne petrecem timpul cu prietenii', ne-a spus actriţa.

Chiar dacă filmează mai mereu, Emrah nu-şi neglijează cariera muzicală şi pregăteşte o surpriză pentru fanii săi turci. „Îmi doresc să scot un nou album, lucrez la el! Va fi un album special, de suflet', ne-a mărturisit artistul, care are la activ nu mai puţin de 24 de materiale discografice, ultimul fiind lansat în urmă cu 7 ani.

 

TV Satelit: Cum e atmosfera pe platouri?

Burcu Kıratlı: Una foarte plăcută. Ne înţelegem foarte bine între noi, actorii, ne respectăm. Întreaga echipă este una foarte bună, profesionistă, şi asta face ca lucrurile să meargă strună. Bem cafeaua împreună dimineaţa, mâncăm împreună, ne mai amuzăm pe seama scenelor pe care le filmăm, câteodată, fiind şi situaţii comice în serial. Îmi place ce trăiesc pe platourile de filmare.

Emrah Erdogan: Aşa cum spune şi Burcu, avem parte de colegi foarte plăcuţi, actori şi membrii ai echipei de filmare, deopotrivă. Tensiuni nu există între noi, doar rareori, iar când acestea apar sunt din cauza dorinţei comune de a face treaba cât mai bine.

Câte ore filmaţi pe zi?

Burcu: Opt-zece ore pe zi. Uneori stăm chiar şi mai mult. Cu toţii ne dedicăm timpul pentru această producţie aşa că munca devine o plăcere. Sunt zile în care nici nu simt când trece timpul pentru că ne simţim bine împreună.

Emrah: Filmăm cam zece ore, în medie, pe zi. Dar merită pentru că ne bucurăm de succes cu acest serial iar, ceea ce este cel mai important, telespectatorii noştri sunt mulţumiţi.

Cum vă înţelegeţi unul cu celălalt?

Burcu: Eu şi Emrah ne înţelegem foarte bine şi în serial şi în afara platourilor de filmare. Nu mă înţeleg bine numai cu el, ci cu toată echipa. Asta este partea cea mai frumoasă.

Emrah: Burcu este o femeie la fel de plăcută şi sinceră aşa cum o vedeţi la televizor… şi încăpăţânată J. Este o colegă foarte bună, o actriţă foarte talentată şi, poate nu credeţi, foarte amuzantă.

Cât de mult va identificaţi cu personajele pe care le interpretaţi?

Burcu: Eu şi Mavi ne asemănăm pentru că, la fel ca personajul pe care îl interpretez, sunt încăpăţânată, nu suport nedreptatea, spun mereu ce gândesc. Mavi a uitat de ucigaşul fratelui ei datorită dragostei pe care i-o poartă bărbatului de care s-a îndrăgostit. De la Mavi am învăţat că pentru iubire trebuie să faci totul.

Emrah: Destul de mult, cred eu. Asemenea lui Ali, şi eu sunt familist, muncesc foarte mult pentru bunăstarea familiei mele, sunt sincer şi merg până în pânzele albe atunci când am dreptate asupra unui aspect. 

Atât în Turcia, cât şi în România serialul are succes, cărui fapt se datorează?

Burcu: Cred că succesul constă în faptul că scenele sunt realizate cu naturaleţe. Sunt importante toate aspectele, de la scenariu, la regie, jocul actorilor, modul în care interacţionează toată lumea la filmări. Există bună înţelegere, dedicare pentru proiectul în care suntem implicaţi şi asta ne aduce un rezultat final foarte bun. 

Emrah: Cred că telespectatorii au înţeles că transpunem exact ceea ce se întâmplă în viaţa de zi cu zi a oamenilor, în general. Noi înfăţişăm în „Dragoste şi ură' atât viaţa de familie, cât şi dragostea şi ce poţi face în numele ei.

V-aţi făcut un plan de vacanţă pentru vara aceasta?

Burcu: Nu încă, nu am apucat, dar îmi doresc să vizitez Europa alături de prietenul meu. Vom vedea!

Emrah: Cred că îmi voi petrece o parte din vacanţă alături de familie (n.r. – Soţia sa, Sibel, şi fiul lor, Elyesa, în vârstă de 3 ani), la casa noastră din Bodrum. Poate reuşim să plecăm şi în Europa, dar încă nu ştiu. Am multe proiecte în desfăşurare, atât în ceea ce priveşte actoria, cât şi muzica.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare